ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Με την παράκληση για δημοσίευση

Κύριοι σήμερα για μια ακόμη φορά στην συνέντευξη τύπου του Δημάρχου μας Κώστα Κόκκορη είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα χειμαρρώδη επικοινωνιακό και προπάντων καταγγελτικό Κώστα Κόκκορη να μιλά για όλα τα καυτά θέματα που ταλανίζουν την πόλη και τα βρώμικα και πισώπλατα παιγνίδια που δέχεται από κάποιους που θέλουν να δηλώνουν εισαγγελείς και προστάτες ενώ κάτω από το προσωπείο τους κρύβεται μια εντελώς διαφορετική αλήθεια.

Κύριοι ας μην γελιόμαστε σήμερα ο Δήμαρχος μας Κώστας Κόκκορης έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους θέση και απέδειξε όσο κι αν αυτό κάποιοι μικρόψυχοι δεν μπορούν να το δεχτούν ότι είναι ο σαρωτικός Δήμαρχος που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα όταν πρόκειται για το συμφέρον των πολιτών του.

Σήμερα μάθαμε όσο κι αν αυτό πολιτικά κοστίζει σε κάποιους ότι το νέο νεκροταφείο είναι πια γεγονός. Σήμερα έδωσε την αποστομωτική απάντηση στους συκοφάντες του για τα περιβόητα οικόπεδα Παπαδημτρίου και ακούσαμε όσο κι αν αυτό πονάει τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι έγιναν μεγάλα και σημαντικά έργα στην πόλη.

Ακούσαμε ότι η Γλυφάδα είναι ένας Δήμος πρότυπο δεν χρωστά σε κανέναν αντίθετα με κάποιους που χρωστούν της Μιχαλούς και καταφεύγουν σε μηνύσεις και διώξεις κατά πάντων ακόμα και του γάτου τους.

Κύριοι ο Δήμαρχος μας Κώστας Κόκκορης η αλλιώς το τσοπανοπαίδι όπως συνηθίζεται να τον αποκαλείτε δεν έχει αντίπαλο και θα επανεκλέγει πανηγυρικά . Όσο για αυτούς που κούνησαν μαντήλι και έτρεξαν να βρουν αλλού στέγη όπως είπε και ο Δήμαρχος μας έκαναν την σωστή πράξη η αποχώρηση τους ήταν αναγκαίο καλό και θυμηθείτε το αυτοί θα αποτελούν σε λίγο την παρέα κάποιων ωρίμων κυριών στην δημοτική αίθουσα..

Αν. Χάλαρης

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = έντεκα