ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ  HTAN ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΛΥ  ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΉ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ  ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΌΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ  ME TOYΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ  ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

ΟΙ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΚΑΡΦΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΑΝΑΘΕΣΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ  ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ.

stavrotis@gmail.com

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + 6 =