ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

Κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη κι αρχίσανε την εκτόξευση της λάσπης κατά του ευρωβουλευτή και υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου. Αυτοί οι κύριοι με την γνωστή ελαφρότητα της παραπλανητικής γραφής και την χαρακτηριστική έπαρση και επιθετικότητα που τους διακρίνει θέλουν έντεχνα να χρεώσουν τα τυχών λάθη και τις παραλείψεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Γιώργο Παπανικολάου έτσι ώστε να τον εγκλωβίσουν να οδηγηθεί απολογούμενος προς τις δημοτικές εκλογές.

Οι δασκαλίστικες και οι δήθεν ηθικολογικές κριτικές τους κρύβουν εμπάθεια, εκτρέπουν τον πολιτικό διάλογο και πυροδοτούν πολιτική ένταση με ανακρίβειες και ψέματα που μάταια ψάχνουν ακροατές εκτός του γνωστού γκέτο που συχνάζουν οι αυλόδουλοι και εξωνημένοι που “φτιάχνουν” και ανεβοκατεβάζουν δημάρχους και διοικήσεις.

Ο Γιώργος Παπανικολάου διορατικός και ευφυής γνωρίζει τα σκουπίδια και τα φάλτσα. Ξέρει το ποινικό μητρώο όλων και δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι αυτοί οι πρόθυμοι συμβουλάτορες και οι “κακών παρακλήτορες” καλά θα κάνουν να κρατήσουν τις φιλικές πνευματικές συμβουλές και τις νουθεσίες για την πάρτη τους, εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκονται παραδομένοι στην χλεύη όλων.

Είναι να απορεί κανείς με το μέγεθος της επιπολαιότητας και της απερισκεψίας κάποιων τσιμπημένων από έπαρση που πιστεύουν ότι με τέτοια λιβελογραφήματα και ψέματα θα δημιουργήσουν θύματα που θα τους αποφέρουν επιτυχίες και κέρδη.

Το υπερθέαμα της τεχνητής βροχής και η μέθοδος δημιουργίας λασποβροχόπτωσης είναι γνωστή.

Γιατί άραγε αυτοί που λένε ότι δεν ενδιαφέρονται για το πολιτικό μέλλον του Γιώργου Παπανικολάου καταφεύγουν σε υποδείξεις ρηχές κριτικές και ακρότητες ???

Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν οι ανυπόστατες ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση για δήθεν ευμενείς προτιμήσεις κάποιων προσώπων ή ακόμα και τον αποκλεισμό κάποιων άλλων???

Ο “απορροφητήρας” κλέφτης της σκέψης και των ιδεών που γράφει τέτοια λίβελλα μυθιστορήματα είναι ο ίδιος που κατά την ώρα της κρίσης καταφεύγει σε έγγραφες συγνώμες και μεταμέλειες.

Β.Α

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 − τρία =