ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ …ΜΙΣΟ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΔΡΟΜΟΣ!

Σαν  να τα βρήκαν Τζούβελης και Παπανικολάου με τον Χρηστάκη να μένει μπουκάλα, ή…..έκλεισε η συμφωνία ο Γενικός Γραμματέας από το Μαρούσι και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ  κ Χρηστάκης να μετακομίσει ως γραμματέας στον Δήμο Γλυφάδας,
οπότε αντάλλαξε την ονείρωξη του Δημάρχου για την θεσούλα του υπαλλήλου (στην λογική ότι οι καιροί είναι δύσκολοι).

Πάντως φήμες λένε πως διακοπές στις Βρυξέλλες με έξοδα του Ευρωκοινοβουλίου κάνουν ο Τζούβελης και η παρέα του (μεταξύ των οποίων, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πρώην παράταξης Βαρβιτσιώτη και νυν… με το σκεπτικό “που να πάω μπας και βγω” …να ναι καλά ο Υπουργός) ….

Τέλος καλό όλα καλά τα πράγματα για την δεξιά , ο κ Γιώργος ο Ευρωβουλευτής με τα ταξιματάκια του και τα ταξιδάκια του θα την κάνει την δουλειά του .

Αμ ο Δίβαρης… είναι μακριά νυχτωμένος αν νομίζει πως θα ενώσει τους δεξιούς με το όνειρο να φτιάξουν την πόλη , αν δεν τάξει και αυτός το κάτι τις, άσπρη μέρα δεν θα δει.

Οι παλιοί δεξιοί που είναι μωρέ κοιμούνται; γεράσανε; Που είσαι ρε Βαμβακερέ , που είσαι ρε Ζωγράφου , που είσαι ρε Βλάμμου , που είσαι ρε Καραγιάννη, που είσαι ρε Σκαλτσά , που είσαι ρε Θεοδωρόπουλε…… α ναι σας έδιωξε ο Βαρβιτσιώτης .

Τον χάνουν πάλι τον Δήμο τα ξεφτέρια σας .

Κι πες πως ο μουρλοκεφαλονίτης Δίβαρης δεν κάνει αυτή την φορά  το χατήρι του κόμματος να κάνει πίσω, πιστεύουμε αλήθεια ότι το κακό αντίγραφο  Βαρβιτσιώτη golden boy εκ Βρυξελλών θα πιάσει; Ρε εδώ είναι Γλυφάδα, ξυπνήστε, σπίτι του στείλαμε τον βουλευτή τον original , θα φοβηθούμε τον γιαλαντζί.

Κώστα Κόκκορη μην φοβάσαι πάλι Δήμαρχος θα είσαι . Μην ξοδεύεις χρήματα δουλεύουν οι απέναντι για σένα , ο Δίβαρης πολύ αριστερός  και πολύ αναρχοαυτόνομος Δεξιός ….. για να πάρει το χρίσμα και ο Γιωργάκης των Βρυξελλών και η Αθηνούλα των Καφεπολών, πολύ λίγοι για να πάρουν τον Δήμο .

Κώστα έμπαινε παίζεις μόνος σου . Μαζί σου .

Τ. Τ

 

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 7 =