ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ Β. ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΟΤΙ ΦΛΥΑΡΕΙΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΧΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΏΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ. Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ

ΤΑ ΟΣΑ ΟΜΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ;

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΗΡΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕ ΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΤΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Αναγνώστης

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = οκτώ