ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Με μεγάλη επιτυχία, μέσα στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε τοφιλανθρωπικό μπαζάρ της ΈΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘ΕΜΕΙΣ’ στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014.

emis1

 

Μέσα σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και προσφοράς στον συνάνθρωπο οι γυναίκες δημιουργοί και μέλη της Ένωσης έφτιαξαν πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες με καλοσύνη και αγάπη .

Σε μια όμορφη, ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες ,οι επισκέπτες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και παράλληλα να συνδράμουν στον ιερό σκοπό του σωματείου .

 

emis2

emis3

 Η σκληρή πραγματικότητα της κοινωνικής αποσύνθεσης, μέσα από την βαθιά οικονομική κρίση που διερχόμαστε, συνετέλεσε στη δημιουργία εντόνων συναισθημάτων και ορατών πράξεων αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Θεωρούμε πως τώρα όσο ποτέ άλλοτε η αθρόα προσέλευση των επισκεπτών συνέδραμε ουσιαστικά στην ανακούφιση του διάχυτου πόνου και της δυστυχίας, που ευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Με ευγνωμοσύνη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ απευθύνει τις θερμές του ευχαριστίες σε ολους όσους παραβρέθηκαν και ελπίζει να είναι παρόντες και στις επόμενες δράσεις της «Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα έναν τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία».

emis4

  Σε μια όμορφη, ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες ,οι επισκέπτες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και παράλληλα να συνδράμουν στον ιερό σκοπό του σωματείου .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : o Αντιδήμαρχος Εσόδων και Διοικητικού κ. Δημήτρης Νιτσιόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιάννης Τζούβελης, η Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου και Πρόεδρος του συλλόγου γυναικών ‘ με καρκίνο του μαστού’ κ. Σάσα Πατεράκη, ο δημ. σύμβουλος κ. Αιμιλιος Βουγιουκλάκης, η δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος των Μικρασιατών Γλυφάδας κ. Μαίρη Παπάζογλου, η αρχηγός των ‘Ανοιχτών Οριζόντων ‘ κ. Αθηνά Λιγνού, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου γυναικών ‘με καρκινο του μαστού’ με μέλη του ΔΣ κ. Μαρία Κορονέλλου , ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας κ. Γιώργος Σηφάκης , ο Πρόεδρος του ‘Ωρα για Δράση ‘ κ. Νίκος Κιούσης, η Πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας κ Δωροθέα Ζουμπουλίδου με την Αντιπρόεδρο κ. Μαίρη Σίμου-Ρουμελιώτη , ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών Γλυφάδας κ. Μάκης Ζωίδης, η κ. Γωγώ Αγγελοπούλου από το Ομάδα Αλληλεγγύης ‘Δύναμη Ψυχής’, η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κ. Ρομποτή Πατ , η κ. ΜΠΕΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ , ο καθηγητής κ. Λαλούσης Νίκος , η συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Τσουρινάκη Σοφία , ο κ. οικονομολόγος κ. Βασίλης Παλιούρας, πλήθος κυριών από τα ΚΑΠΗ Καραχάλιου, η κ. Μαίρη Τσικνάκη από την διαδικτυακή εφημερίδα ‘Τόλμη στα Νότια’ και τον ‘’Σφυγμό’ , η κ. Άντα Θωμά από το Γλυφάδα metropolitans και χορηγός του σωματείου .

 

Επί πλέον η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ ιδιαίτερα ευχαριστει τους χορηγούς της που πάντα συμπαραστέκονται στις δράσεις της : Aφοι Κολομβούνη , Ψαραγορά Γλυφάδας, Γλυφάδα metropolitans ,ORIFLAME-κ. Καραγκούνη Χρυσούλα, Tupperware-κ. Μαρία Κλήμη, Γαλαξίας,MAX PERRY, Μίλκα, το βιβλιοπωλείο της κ. Μάη, η κ.Ξένου Άννα –Είδη κομμωτηρίου, Cerise, o κ. Μάνος Πουλάκης, ο οικονομολόγος-ζωγράφος κ. Γαβριήλογλου Νίκος.

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 7 =