ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΑΡΟΝ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ?

Φωτιά έχουν πάρει στα διάφορα blogs τα δημοσιεύματα για το θάνατο του Αριέλ Σαρόν.

Όπως δημοσίευσε το Βήμα: «Ο Αριέλ Σαρόν, ο αυτοαποκαλούμενος «πολεμιστής» που κυριάρχησε στην στρατιωτική και πολιτική ζωή του Ισραήλ για πολλές δεκαετίες, πέθανε σε ηλικία 85 ετών, οκτώ χρόνια μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε νοσηλευόμενο σε κώμα.

Η υγεία του πρώην στρατηγού και πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, πρόσφατα παρουσίασε επιδείνωση με πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια. Οι γιοι του βρίσκονταν στο πλευρό του στο ιατρικό κέντρο Σέμπα κοντά στο Τελ Αβίβ, όπου ο Σαρόν νοσηλευόταν από τον Μάιο του 2006. Ο γιος του Γκιλάντ δήλωσε: «’Έφυγε. ‘Έφυγε όταν το αποφάσισε ο ίδιος». »

Ο λόγος για τον οποίο δίνεται τόση έμφαση στο Θάνατο του Αριέλ Σαρόν είναι η «προφητεία» του Ραβίνου Γιτζάκ Καντουρί, ο οποίος στο Ισραήλ έχει τη φήμη αγίου, πέθανε 111 χρονών και πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα απακαλύπτοντας το όνομα Του Μεσσία (πάντα κατά τους Εβραίους). Το σημείωμα ανοίχτηκε ένα χρόνο μετά το θάνατό του και έγραφε:

“Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του ελέους. Yitzhak Kaduri”! Στα Εβραϊκά τα αρχικά των παραπάνω λέξεων, σχηματίζουν ένα όνομα Yehoshua ή Yeshua, που σημαίνει ΙΗΣΟΥΣ!

Ο Ραβίνος Καντούρι, είχε πει στους μαθητές του πως ο Μεσσίας θα φανερωθεί, μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όλοι, για διαφορετικό λόγο όμως ο καθένας, έχουν ρίξει όλο το ενδιαφέρον τους στο γεγονός του θανάτου. Το θέμα για εμάς τους Χριστιανούς είναι άλλο όμως, ο Μεσσίας των Εβραίων είναι ο Αντίχριστος της Αποκάλυψης. Οι Εβραίοι σταύρωσαν Τον Χριστό για να υποδεχθούν αργότερο τον Αντίχριστο, αυτό να μην το ξεχνάμε ποτέ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, προσοχή στο 4,10″  και μετά…

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = πέντε