ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ (photo-video)

Επεισοδιακή ήταν η «επίσκεψη» των αγροτών στα γραφεία όπου στεγάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το γραφείο της βουλευτού Μαρίας Τριανταφύλλου την Τετάρτη (17/02), την κεντρική πλατεία Μεσολογγίου.

Αρχικά, αντιπροσωπεία αγροτών μετέβησαν έξω από τα γραφεία και ζήτησαν να μπουν μέσα προκειμένου να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Όταν συνεργάτης της κ. Τριανταφύλλου τους ενημέρωσε ότι υπάρχει εντολή να μην τους επιτραπεί η είσοδος, οι αγρότες εκνευρίστηκαν και απείλησαν να επιστρέψουν με τα τρακτέρ τους.

AdTech Ad

Κάτι που έκαναν λίγο μετά, με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα τα οποία στάθμευσαν κάτω από τα γραφεία. Κάποιοι από αυτούς ανέβηκαν πάνω στα αγροτικά οχήματα και έφτασαν στο μπαλκόνι το γραφείων.

mesologi5

Εκεί έβγαλαν την πινακίδα του κόμματος την οποία πήραν μαζί τους, δηλώνοντας όχι μόνο αμετακίνητοι στις θέσεις τους, αλλά διαβεβαίωσαν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα, αφού η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντί τους είναι ανεπίτρεπτη. «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας» δήλωσαν. Επίσης άδειασαν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο των γραφείων και αποχώρησαν.

mesologi6

Νωρίτερα οι αγρότες είχαν μεταβεί στην Μητρόπολη Αιτωλίας όπου και άφησαν πορτοκάλια, τα οποία δήλωσαν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν και από το να τα δώσουν σε εξευτελιστικές τιμές προτιμούν να μοιράσουν σε συμπολίτες τους δωρεάν.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στο Μεσολόγγι:

Πηγή: aixmi-news.gr

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 × = τριάντα