ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 5ο ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«Είναι χρέος μας να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, νέες δυνατότητες, για να μπορέσουμε να  δώσουμε αν μη τι άλλο, και ευκαιρίες στα νέα παιδιά», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου κατά το χαιρετισμό του στο 5ο συνέδριο Τουρισμού που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με θέμα «CITYBRANDING: Οι προοπτικές της Αθηναϊκής Ριβιέρας».

 

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, τόνισε πως στόχος του συνεδρίου είναι να ενεργοποιηθούν οι φορείς της περιοχής, ώστε να βγει μια κοινή γραμμή και να ληφθούν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της αθηναϊκής ριβιέρας.

«Η δική μας προσφορά είναι να κάνουμε έρευνες, μελέτες, και να βοηθήσουν σε αυτό το projectοι χιλιάδες σπουδαστές μας, διότι ο εθελοντισμός και σε αυτόν τον τομέα είναι σημαντικός».

Το 5ο Συνέδριο Τουρισμού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας και με την υποστήριξη του MediterraneanCollege στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο πλαίσιο του XINISEDUCATIONFESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και επιφανών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου, βρέθηκαν οι κυρίες Βάνα Μπάρμπα και Μπέσσυ Αργυράκη.

INFO:  ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

dimarxos

xinis

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δέκα