«ΜΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΛΕΧΡΙΤΗ»

Σε ερώτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μουλακάκη για το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον χάρτη του Δήμου Γλυφάδας που φαίνεται να ονομάζει τα Σκόπια – Μακεδονία ο αλαζονικός κ. Κόκκορης υπεραμύνθηκε τον τίτλο του καταγγέλλοντας τους δημοσιογράφους, προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι για όλα φταίει η Google και ευλογώντας για μια ακόμη φορά τα γένια του, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την διαδρομή και τον πατριωτισμό του κάνοντας αναφορά ακόμα και στα δυο παιδιά του.

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ποτέ με την οικογένεια του δημάρχου, όμως θεωρούμε λάθος και ελαφρότητα από μέρους του να αναφέρεται ελέω εντυπωσιασμού σε προσφιλή του πρόσωπα.

Στην συνέχεια και πάλι ο κ. Μουλακάκης επανήλθε και απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο τον ρώτησε γιατί έστω και τώρα δεν κατεβάζει ο δήμος τον χάρτη για να πάρει την απάντηση ότι ο χάρτης δεν μπορεί να κατέβει γιατί θα πρέπει να εξυπηρετούνται οι πολίτες. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι δεν αμφιβάλουμε για τον πατριωτισμό του δημάρχου όμως πρέπει να πούμε ότι έτσι δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες αλλά τα συμφέροντα των Αμερικανών που μέσω Google θέλουν να εμπεδώσουν οι λαοί της γης ότι τα Σκόπια λέγονται Μακεδονία και έμπαση περιπτώσει ο τσαμπουκάς και η μαγκιά του δημάρχου καλό θα ήταν να δείχνετε σε τέτοια σοβαρά θέματα και όχι απέναντι στους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Υ.Γ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

«Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» είπε, στον Σκοπιανό μαλάκα δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα αυτός να μείνει «σύξυλος»

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 15