ΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ… ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ: ΛΕΒΕΝΤΗΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ

«Δεν πρόκειται να αλλάξω τους βουλευτές», είπε ο Βασίλης Λεβέντης απαντώντας σε υποψήφιους του κόμματος που τον απειλούν με εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές, απαιτώντας να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση για εναλλαγή των βουλευτών του κάθε έξι μήνες.

«Οι κύριοι είναι αρπακτικά, ελπίζω να ηρεμήσουν γιατί θα τεθούν εκτός κόμματος. Αν θέλουν βουλευτιλίκια χωρίς αγώνες, η Ενωση Κεντρώων δεν προσφέρεται» είπε ο πρόεδρός της, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Βασίλης Λεβέντης χαρακτήρισε λάθος τη σκέψη του και την απόφασή που είχε ανακοινώσει προεκλογικά και τόνισε πως, αν ήταν μία υπόσχεση που είχε δώσει προς την κοινωνία, θα την τηρούσε με κάθε θυσία. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι οι εννέα βουλευτές του κόμματός του ήδη είπαν ότι είναι στη διάθεσή του οι παραιτήσεις τους, αν θέλει ο ίδιος να πραγματοποιήσει την αλλαγή, αλλά τόνισε πως κάτι τέτοιο θα ήταν σε βάρος του κόμματος.

«Πράγματι είχαμε δώσει αυτήν την υπόσχεση και το είχαμε κάνει γιατί αγαπούσαμε το ίδιο όλους τους υποψηφίους» είπε και πρόσθεσε ότι δεν θα κάνει την αλλαγή των βουλευτών, γιατί οι 9 βουλευτές του έχουν μάθει το κοινοβουλευτικό έργο.

«Αν τους κόψω τη θητεία στο 6μηνο, θα έρθουν άλλοι που μέχρι να το μάθουν θα χρειαστούν καιρό».

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα × 1 =