ΜΑΧΗ ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ-ΣΠΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Συνεχίζεται η μονομαχία Λεβετσοβίτη-Σπανάκη για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας από την παράταξη του Γ. Κοιμουτσάκου, χωρίς να αποκλείεται τελικά η επιλογή ενός νέου αλλά όχι αυτοδιοικητικού προσώπου .

Ο Γλυφαδιώτης Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ν. Λεβετσοβίτης, αναβαθμισμένος και από την πολύ πρόσφατη και ομόφωνη εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας , Υπεύθυνος Μικρομεσαίων για τη Νομαρχιακή Νότιας Αθήνας της ΝΔ, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα στελέχη του κομματικού μηχανισμού και στους Οννεδίτες, έχοντας καλή διεισδυτικότητα και στους εκτός ΝΔ πολιτικούς χώρους .

Ο γνωστός εφοριακός Β. Σπανάκης, τέως Πρόεδρος του ΗΣΑΠ και επί σειρά ετών υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου, φαίνεται να έχει πολύ δυνατά ερείσματα σε σημαντικά Υπουργεία που αναμένεται και να τον στηρίξουν.

Κάποια ονόματα της Πολιτικής Επιτροπής που ακούστηκαν ή γράφτηκαν για τη θέση αυτή, αποδείχθηκαν αδύναμα και μάλλον έμειναν εκτός κούρσας.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Α. Σαμαράς με τον Γ. Κουμουτσάκο να αιφνιδιάσουν και πάλι και να επιλέξουν πρόσωπο έκπληξη για τη θέση αυτή . Το πρόσωπο αυτό θα μπορέσει να οργανώσει έγκαιρα το ψηφοδέλτιο της Νότιας Αθήνας και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το σύστημα Σγουρού, το ανοδικό ρεύμα της Δούρου καθώς και την υποψηφιότητα έκπληξη του Αντώνη Γάκη η οποία έχει μεγάλη δυναμική;

αφήστε ένα σχόλιο


8 − πέντε =