ΜΑΣ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΣΙΑ, ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΟ Ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ (ΦΩΤΟ)

Ρε τι έχουμε πάθει, εμείς εγκλωβισμένοι  και τα παρατράγουδα να κάνουν πάρτυ στα δημοτικά συμβούλια και να προσφέρουν Show και θέαμα με έναν  στύλο στήριξης πινακίδων ονοματοδοσίας  παραμάσχαλα. Όλα τα φώτα πάνω στον τοπικό μας μαϊντανό που θέλησε για μια ακόμη φορά να εντυπωσιάσει, να πρωταγωνιστήσει και προσήλθε να διαμαρτυρηθεί  για δήθεν οικονομικό σκάνδαλο, αφήνοντας μπρος τα έδρανα των Δημοτικών συμβούλων έναν στύλο  με την πινακίδα, για να δείξει έτσι ότι  ο στύλος ήταν εντάξει κι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγή.

Είναι να γελάει  κανείς με τα σκέρτσα του Αναστάση, αλλά και με δαύτους που τον αποθανατίζουν με τα φλας και τον κάνουν να την ψωνίζει περισσότερο ;  Ένας εξ αυτών το γνωστό πεκινουά, το παιδί για τα θελήματα που άκουγε τις εντολές του εργοδότη του που τον καλούσε να αποθανατίσει τις συγκλονιστικές εικόνες για την δήθεν  σοβαρή παράβαση καθήκοντος του δημάρχου, αφού μέσα σε όλους τους σάπιους και χτυπημένους στύλους βρέθηκε και ένας καλός.

Αστειότητες και μαμακίες. Όμως πέρα από το αστείο της υπόθεσης, μήπως θα έπρεπε να μας πει ο τοπικός μας μαϊντανός που βρήκε τον στύλο με την πινακίδα; Την ξήλωσε ο ίδιος από κάποιο δρόμο που αυτό προφανώς επιφέρει ποινή φυλάκισης;  ή την πήρε όπως λέγεται από το γκαράζ με την ανοχή «κάποιων» εργαζόμενων; Ποιος ο ρόλος «κάποιων» εργαζόμενων στο Δημοτικό γκαράζ;  Από που κι ως που (αν η πληροφορία αληθεύει), το Δημοτικό γκαράζ κατάντησε  μαγαζάκι τους  ώστε  με την ανοχή τους αφήνουν τον όποιο «κύριο» να σουλατσάρει, να βγάζει και να παίρνει  ότι θέλει; Έτσι οι εργαζόμενοι, με αυτόν τον τρόπο, δείχνουν τα τυχών παράπονα ή ακόμα και την αποδοκιμασία τους  στον δήμαρχο;

Κύριοι σοβαρευτείτε και δείτε ότι  βάλατε βραχνά στο κεφάλι σας. Κατανοείστε  επιτέλους ότι οι πολίτες είναι πλέον υποψιασμένοι και δεν κοροϊδεύονται από  φιοριτούρες και δημοσιογραφικές περικοκλάδες που θα σας κάνουν να χαρείτε για το έργο που επιτελέσατε.

Αρκετά η ανοχή,  σοβαρευτείτε πριν είναι αργά!

 

Δείτε το Show του Γιαννακόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, την στιγμή που αφήνει τον στύλο με την πινακίδα μπροστά από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τους Δημοτικούς Συμβούλους.

804696_1123087484390313_1232039721_n

Υπάλληλος των εργαζομένων μεταφέρει τον στύλο με την πινακίδα εκτός αιθούσης.

12721965_1123087467723648_122467883_n

ΥΓ

Τον στύλο τον πήρε μήπως  ο Αναστάσης για «προσωπική» του χρήση;

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = τριάντα έξι