ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ? ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ!

Τι λες ρε μεγάλε μετά την πρόσκληση για μονομαχία στο EΛ ΠΑΣΟ, έχασες τον έλεγχο και άρχισες πάλι τις απειλές? 

Ο Γιαννακόπουλος με ψέματα και συκοφαντίες άνοιξε  ένα πόλεμο που πίστευε ότι με τον εκφοβισμό και τις απειλές θα τον κερδίσει.  Δυστυχώς για αυτόν ή υπομονή μου εξαντλήθηκε και εφεξής θα τον ξεμπροστιάζω και θα παίρνει τις απαντήσεις που του αξίζουν .

Για μια ακόμη φορά από θύτης υποδύεται το θύμα αδιαφορώντας  για το κακό που έχει προκαλέσει στις οικογένειες μας και με την γνωστή τακτική της πρόκλησης φόβου επιδιώκει να μου κλείσει το στόμα.

Δείτε ένα απόσπασμα από το νέο του μήνυμα

Γιαννακόπουλος

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ «ΚΟΚΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙΣ΄΄.

ΤΕΛΟΣ.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Ενώ αυτός συνεχίζει να με απειλεί για να μου κλείσει το στόμα εγώ για μια ακόμη φορά τον ρωτάω σαν άντρας που λέει ότι είναι και σέβεται τα παντελόνια που φοράει , έχει επανειλημμένα παρακωλύσει με την  συμπεριφορά του την εργασία υπαλλήλων του Δήμου?  Είναι αλήθεια  ή όχι ότι χωρίς ίχνος ευγένειας προκλητικότατα  με ύφος επιτακτικό απευθύνεται ειρωνικά στους εργαζόμενους τους οποίους φωτογραφίζει χωρίς την άδεια τους, κάνοντας τους ψυχολογικό πόλεμο?  Είναι αλήθεια ή όχι ότι προ μηνών είχε δημιουργήσει σοβαρό επεισόδιο με εργαζόμενο που στο παρά πέντε ύστερα από την επέμβαση των ψυχραιμότερων  γλύτωσε τα χειρότερα? Είναι αλήθεια ή όχι ότι εριστικός και προκλητικός  με αλαζονική συμπεριφορά έχει πολλές φορές δημιουργήσει ένταση στις Δημοτικές συνεδριάσεις? Είναι αλήθεια ή όχι ότι προ μηνών είχε δημιουργήσει σοβαρό διαπληκτισμό βιαιοπραγώντας  εναντίον συμπολίτη μας στο δημοτικό συμβούλιο με συνέπεια να οδηγηθούν αμφότεροι στο Αστ. Τμήμα?

Αληθεύουν όλα αυτά ΝΑΙ ή ΟΧΙ? 

Και αν πράγματι  αληθεύουν, μέχρι πότε θα ανεχόμαστε και θα κλείνουμε τα μάτια στον διασυρμό και την διαπόμπευση?

12516072_1081041225261606_425399844_n (1)

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + 9 =