Μαλλιά κουβάρια Βούλτεψη – Μακρή…

Πρωτοφανή γεγονότα έζησε χθες το βράδυ το ελληνικό κοινοβούλιο όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τον παλαίμαχο δημοσιογράφο, Γιάννη Βούλτεψη, πατέρα της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη.

Την ώρα που η κα Βούλτεψη προσπαθούσε να ηρεμήσει τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος οργισμένα ζητούσε τον λόγο, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σοφία Βούλτεψη: Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πώς κάνετε έτσι;

Ραχήλ Μακρή: Τί λες μωρή που είστε και εσείς εδώ;

Σοφία Βούλτεψη: Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν όλοι. Εσύ που μεγάλωσες;

Ραχήλ Μακρή: Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως και ποιος ήταν ο πατέρας σου.

Σοφία Βούλτεψη: Ποιος ήταν ο πατέρας μου;

Ραχήλ Μακρή: Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν.

 

Σοφία Βούλτεψη: Άει σ… ρε παλιοτσόκαρο

Η Σοφία Βούλτεψη ξέσπασε λίγη ώρα αργότερα σε κλάματα στο καφενείο της Βουλής, ενώ το βράδυ ο Τέρενς Κουίκ τηλεφώνησε στην Σοφία Βούλτεψη ζητώντας της συγγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμμένου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η κα Μακρή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες διαψεύδοντας όλους τους βουλευτές αλλά και την συγνώμη του Τέρενς Κουίκ εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση στην κα Βούλτεψη.

“Η κα Βούλτεψη να πάψει να διαρρέει ψευδείς και διαστρεβλωμένες πληροφορίες και υποτιθέμενους διαλόγους που έγιναν μέσα στη Βουλή και επίσης να πάψει να ψεύδεται για υποτιθέμενες συγνώμες από την πλευρά του κ. Καμμένου μέσω του κ. Τέρενς Κουίκ γιατί εγώ η ίδια δεν ζητώ συγνώμη από την κα Βούλτεψη καθώς δεν υπάρχει θέμα συγνώμης”, είπε η κα Μακρή.

Σχολιάζοντας τις διαψεύσεις Μακρή αλλά και τη νέα επίθεση εναντίον της, η κα Βούλτεψη απάντησε: “Παραπέμπω στην ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου “ποιος το είπε αυτό; Η κα Μακρή; Τότε δεν έχει καμιά σημασία”.

Ωστόσο, την κα Μακρή και τις διαψεύσεις της διαψεύδουν σήμερα οι δυο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που ήταν παρόντες στα γεγονότα. Η Ασημίνα Ξυροτύρη μιλώντας σε δημοσιογράφους επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα έγιναν χθες και επανέλαβε τι της είπε: “Ως εδώ κορίτσι μου. Γιατί μιλάς έτσι; Ξέρεις ποιος ήταν ο Βούλτεψης; Ξέρεις ότι ήταν αριστερός και αντιστασιακός; Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για τον πατέρα της; Εσύ τι είσαι; Υπερασπίζεσαι την χούντα; Είσαι χουντική;”.

Την ίδια επιβεβαίωση έκανε και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κ. Αναγνωστάκης ο οποίος φώναζε στους διαδρόμους της Βουλής “είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά αυτή κ. Κουίκ, μαζέψτε την σας εκθέτει”.

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 9