ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΛΕΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Βρε που να χτυπάνε  τον κώλο τους  κάτω ορισμένοι, διάλογο μαζί τους δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση  να ανοίξει η Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δεν εκβιάζεται κι όσοι νομίζουν ότι μπορούν με  ανυπόστατα δημοσιεύματα και συκοφαντίες να δημιουργήσουν διλήμματα μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων είναι βαθιά νυχτωμένοι. Η πεποίθηση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου είναι ότι δεν θα κριθεί από τα ποταπά εκφυλιστικά κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και τις ανυπόστατες φήμες, αλλά μόνο για το έργο του στο οποίο τόσο  ο ίδιος όσο και όλοι που συγκροτούν την Δημοτική Αρχή είναι προσηλωμένοι αυστηρά μόνο σε αυτό.

Άλλωστε η λάσπη δεν κολλάει σε λείες επιφάνειες  και οι μηδενιστές που καθημερινά κατασκευάζουν σκάνδαλα,  είναι γνωστό ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα τόσο τα δικά τους, όσο και κάποιων άλλων. Ένα είναι σίγουρο ότι η ολοκληρωτική άρνηση,  ο μηδενισμός και η συκοφαντία ενοχλεί τους πολίτες οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται  για χαβαλέ και εστιάζουν την προσοχή τους στο πραγματικό έργο που γίνεται και όχι σε λόγια του αέρα, εξάλλου είναι πια γνωστό ότι με την συμπεριφορά τους οι «κιτρινιστές»,  έχουν καταφέρει να πλήττεται βαρύτατα η αξιοπιστία των δημοσιευμάτων τους με αποτέλεσμα οι πολίτες να τους γυρίζουν την πλάτη.

αφήστε ένα σχόλιο


+ οκτώ = 15