ΛΥΓΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σε γνωστό blogs της πόλης θελήσαμε να διερευνήσουμε αν πράγματι ισχύουν τα όσα γράφτηκαν για το πρόσωπο της κ. Α. Λυγνού και κατόπιν επικοινωνίας με την ίδια την πρόεδρο αλλά και με άλλα στελέχη της τοπικής κοινωνίας που ήταν παρόντα στην συζήτηση μας σχολίασαν με καυστικό τρόπο τα εξής.

Επειδή σε αυτήν την μικρή κοινωνία όλοι γνωριζόμαστε θα πρέπει προς αποκατάσταση της αλήθειας να πούμε σε αυτούς που ή είναι παντελώς απληροφόρητοι και πουλούν ψευδείς ειδήσεις, ή ακόμα διαστρεβλώνουν τα γεγονότα κατ’ εντολήν των αφεντικών τους με το αζημίωτο φυσικά προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες, ότι πράγματι υπήρξε συνάντηση στο σπίτι της κ. Αθηνάς Λυγνού στην οποία παραβρέθηκαν 4 εκλεγμένα μέλη μαζί και δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης των Ανοιχτών Οριζόντων, καθώς επίσης και 3 ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι και ένας πρόεδρος τοπικού συλλόγου.

Θα πρέπει επίσης να σας πούμε ότι τα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ψευδή και ανυπόστατα αφού η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα.

Είναι γνωστό ότι δεν απαντάμε στο παραλήρημα των ντελίβερι της αναξιοπιστίας και της ανηθικότητας που μέσα στην λιγοψυχία και τον πανικό τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να προάγουν την εκπόρνευση της ευτελούς δημοσιογραφίας προκειμένου να ασκήσουν ηθική βία για να καταλήξουν όμως αργότερα όπως πάντα θύματα του εργοδότη εντολέα και κατακτητή τους.

Οι συμπολίτες μας και μνήμη έχουν και κρίση για να γνωρίζουν ότι η παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων στάθηκε μόνη όρθια, μέσα σε αντίξοες συνθήκες και έκανε την πλέον έντιμη και εποικοδομητική αντιπολίτευση τα αποτελέσματα της οποίας είναι γνωστά προς όφελος της πόλης.

Κατά τα λοιπά θα πρέπει να πούμε ότι οι διεργασίες στην παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων συνεχίζονται και σύντομα θα ανακοινωθούν τα πρώτα σημαντικά ονόματα εκλεκτών υποψηφίων που θα ενταχθούν στην παράταξη μας, άλλωστε είναι κοινά αποδεκτό και γνωστό τοις πάσι ότι η παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες θεσμικούς κανόνες και πάντα μέσα στα πλαίσια της ηθικής και της δημοκρατίας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας για την ενημέρωση των συμπολιτών μας

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δέκα