ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό με αφορμή ερωτήματα του οικοδεσπότη-δημοσιογράφου, κ. Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του, «στον Ενικό».

Ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε ότι το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών που είχε ως θέμα το προσφυγικό έπρεπε να διευρύνει την ατζέντα του, περιλαμβάνοντας όλα τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ωστόσο, η άρνηση των υπολοίπων αρχηγών να συζητήσουν και άλλα πεδία της πολιτικής, όπως την πρόταση του κ. Λεβέντη για οικουμενική κυβέρνηση, τον ανάγκασε να μην υπογράψει το κοινό ανακοινωθέν. Ο κ. Λεβέντης μάλιστα αποκάλυψε ότι κανένας από τους υπόλοιπους αρχηγούς δεν υποστήριξε το αίτημα του αυτό, ούτε καν η κ. Γεννηματα, η οποία σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων άλλαξε στάση μετά από πολλές ώρες. Και αυτό γιατί – όπως υποστήριξε – επικοινώνησε μεσώ του κινητού της με συνεργάτες της που την συμβούλεψαν να προσθέσει στο τέλος τις επιφυλάξεις της για την ικανότητα της κυβέρνησης να διαχειρισθεί την κατάσταση, μόνο και μόνο για να προλάβει τον κ. Λεβέντη.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «κρύβεται πίσω από την Μέρκελ» στην υπόθεση του προσφυγικού.

«Γιατί τώρα τι κάνει ο Τσίπρας; Κρύβεται πίσω από την Μέρκελ! Έχει πιαστεί και κρέμεται από το ζωνάρι της» υποστήριξε και πρόσθεσε, «δεν τον κατηγορώ για αυτή του την στάση αλλά για την κωλοτούμπα του».

Ο κ. Λεβέντης επίσης τόνισε ότι κατά την γνώμη του, «ο Τσίπρας δεν κάνει για την δουλειά».

Λάθος η απόφασή μου να αλλάζω βουλευτές ανά 6μηνο

Λάθος» χαρακτήρισε o Βασίλης Λεβέντης την απόφασή του να αλλάξει τους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων στο εξάμηνο. «Ήταν μία λάθος απόφαση. Είναι μικρός ο χρόνος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,

 

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 40