Κύριε Κόκκορη και κύριε Γεωργούλα, Χρυσή λεν τη χρυσόμυγα μα παραμένει μύγα

Είπαμε να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο αλλά εσείς το επίπεδο το κάνατε δάπεδο

Η δεδηλωμένη κάποτε απέχθεια τους στον “κοντό” πολιτικά Παναγιωτάκη, έγινε έρωτας κι αγάπη

Κόκκορης και Γεωργούλας έκαναν τη “μύγα” ελέφαντα

Κύριοι έχετε παρελθόν και θα πρέπει να σας το θυμίσω

Πως μπορεί ένας τέως δήμαρχος σαν τον Κώστα Κόκκορη που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του να συνεργάζεται με τον διώκτη και μηνυτή του εν προκειμένω τον «ελαφρύ» πολιτικά Παναγιωτάκη Γιάχο όταν τον έχει στείλει ως δήμαρχο επανειλημμένα κατηγορούμενο στα δικαστήρια για απάτη κατ’ εξακολούθηση και απιστία σχετικά με την υπηρεσία?

Εσείς οι παλαιότεροι δημοτικοί σύμβουλοι απωλέσατε μήπως την μνήμη σας η γίνατε υποχείρια του μικρού Παναγιωτάκη Γιάχου γιατί έτσι προστάζει ο μεγάλος αρχηγός?

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πόση αξιοπρέπεια μπορεί να έχετε όταν βλέπετε να έχει γίνει το alter ego του υποψήφιου δημάρχου Στάθη Γεωργούλα, να κινεί τα νήματα και να έχει αναλάβει την στρατηγική κατεύθυνση ένα πολιτικά μόρφωμα του δημοτικού συμβουλίου των 200 ψήφων που από ψώνιο υποδύεται τον σπουδαίο  και τον εισαγγελέα? 

Είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε αυτά που δήθεν ξεχνάτε κι αυτά που πρέπει ο κόσμος να θυμάται. Κύριε Κόκκορη ανέντιμο σας ανέβαζε, κουτοπόνηρο σας κατέβαζε μήπως τα θυμάστε η θέλετε να σας τα θυμίσω?

Κύριε Γεωργούλα σερίφη σας ανέβαζε, σουρουμενάκια σας κατέβαζε τα θυμάστε η μήπως θέλετε να σας τα θυμίσω? Ας κρίνουν οι Γλυφαδιώτες αν μπορεί να σας έχουν εμπιστοσύνη ότι αλλάξατε στο ελάχιστο όταν δίνετε στέγη σε έναν πολιτικά άστεγο υπερήλικα, ένα ξεκουτιασμένο παππούλη που μέχρι χθες τινάζατε το πέτο σας? Μα σοβαρά τώρα τίποτα δεν διδαχθήκατε?

Κύριοι δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από τη δύναμη της συνήθειας και εσείς για μια ακόμη φορά δεν την αποφύγατε

 Οι μύγες κύριε Κόκκορη και κύριε Γεωργούλα στο «μέλι» και στα «σκατά» πάνε κι από ότι φαίνεται, οι αποδείξεις συγκλίνουν ότι στην παράταξη σας υπάρχουν και τα δύο.

ΥΓ

Όσο ο ηλικιωμένος με το κόκκινο ποκάμισο συνεχίζει την πόλωση με κατασκευασμένα σκάνδαλα θα παίρνετε απαντήσεις

αφήστε ένα σχόλιο


7 × τρία =