Κόκκορης – Γιάχος – Γεωργούλας: Τους ενώνει η εντιμότητα

Νέο σκάνδαλο επινόησε ο μικρός πολιτικά Παναγιωτάκης σχετικά λέει με το πρασινόσημο

 Και μάλιστα σε μια από τις γνωστές κοντομαγκιές που ξεσηκώνουν την κερκίδα και χειροκροτούν τα πλήθη λέει ότι το θέμα δεν θα το αφήσει έτσι καταλήγοντας ότι το “οφείλουμε σε όλους τους τίμιους ανθρώπους αυτής της Πόλης, που έχουν δώσει αυτά τα χρήματα από το υστέρημά τους”.

Είναι πονόψυχος τι να λέμε. Είναι και τίμιος πολύ, άσε που την αξιοπρέπεια του δεν την διαπραγματεύεται με κανέναν και για τίποτα. Είναι αυτό που λέμε λίρα 100.

Επειδή όμως το παραμύθι και η υποκρισία έχει όπως λένε κοντά ποδάρια σας ανεβάζω κάποια αποσπάσματα μιας παλιότερης καταγγελίας του για θαυμάσετε και να απολαύσετε τον Γκουρού της εντιμότητας, την τσίπα και την αξιοπρέπεια του όταν σήμερα βρήκε άσυλο εκεί που κάποτε έφτυνε.

Δείτε και τους κ.κ Κόκκορη – Γεωργούλα που ενώ τότε τους διέσυρε στις δικαστικές αίθουσες κι αποτελούσε γι αυτούς κόκκινο πανί, σήμερα του έδωσαν μια ανοιχτή αγκαλιά κι αυτό «Γιατί η Γλυφάδα τους ενώνει». Έτσι παραμυθιάζουν τον κόσμο γιατί υπάρχουν ακόμη αφελείς που τους ακούν, που τους πιστεύουν, που τους ανέχονται. Ο έντιμος και οι ανέντιμοι, συνεργάτες στον ίδιο συνδυασμό απέναντι στον άνθρωπο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της πόλης,  

Ντροπή

Απολαύστε λοιπόν τον κατήγορο μικρό πολιτικά Παναγιωτάκη που σήμερα είναι όλοι μαζί μια ευχάριστη παρέα.

Γιάχος

Η συμπεριφορά του κ. Κόκκορη μόνο σεβασμό δεν δείχνει στα χρήματα που προέρχονται από το υστέρημα όλων των κατοίκων της πόλης μας. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως μπορεί και κοιτάζει τους δημότες στα μάτια, αφού είναι υπόδικος για (ιδιαιτέρως προξενηθείσα ζημιά εναντίον του Δήμου), αφού – αποδεδειγμένα πλέον – αρχικά ως ιδιώτης, μετά ως Δημοτικός Σύμβουλος και στη συνέχεια ως Δήμαρχος, η ιδιοκτησία του δεν πλήρωνε δημοτικά τέλη, άρα εκτός από την μη καταβολή των τελών καθαριότητας, δεν συνεισέφερε ούτε κι ένα ευρώ στον «πράσινο κουμπαρά».

Το ότι επί 12 χρόνια, με δική του ευθύνη, η ιδιοκτησία του δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ δημοτικά τέλη και ως εκ τούτου, δεν συνέβαλε και στο μάζεμα των χρημάτων, του «πράσινου κουμπαρά», για τον κ. Κόκκορη «δεν τρέχει και τίποτα». Γι αυτό και τα όσα είπε, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε ερώτηση της κ. Λυγνού για το θέμα, θυμίζουν την παροιμία «γεια σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω», άσε που διαθέτοντας περίσσιο θράσος, δε είχε ούτε κι έχει κανέναν ενδοιασμό να σπαταλά απλόχερα τα χρήματα, αυτού του «πράσινου κουμπαρά» των Γλυφαδιωτών, για ετσιθελικές και επιλεκτικές αγορές.

Κύριε Γεωργούλα να τον χαίρεστε, το ίδιο κι αυτός εσάς. Ο λαϊκός αφηγητής λέει ” Ο όμοιος στον όμοιο.. ” Την συνέχεια την ξέρετε. Όμως υπάρχουν στις τάξεις σας και κάποιοι έντιμοι υποψήφιοι.

Κρίμα τους πήρατε στο λαιμό σας

Το κείμενο ολόκληρο με τίτλο Ο «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, έχει δημοσιευτεί στην τσούχτρα στις 3 Δεκεμβρίου 2013

Αναρτήθηκε  3 Δεκεμβρίου 2013 στις 21:16

αφήστε ένα σχόλιο


+ 3 = οκτώ