«ΚΥΡΙΟΙ» ΑΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Εξάλλου η γύμνια και η ξετσιπωσιά σας είναι εμφανής δεν κρύβεται.

«Κύριε»  Γιαννακόπουλε προ λίγων μηνών εσείς και ο παραγιός που έχετε για τα θελήματα σας κατά την άποψη μου στερούμενοι ανδρισμού αναρτήσατε ένα κατάπτυστο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας το οποίο φιλοξενούσε και φωτο του Δημάρχου μας σε γυμνή περιβολή.

Παρά τον οχετό της δημοσιογραφίας της κλειδαρότρυπας και του κιτρινισμού την οποία υπηρετείτε, εξ όσων γνωρίζω δεν είχατε καμία επίπτωση παρά μόνον την περιφρόνηση του. Αν έχω καταλάβει καλά αφού μέχρι σήμερα δεν είδα έστω μια συγνώμη αισθανθήκατε ικανοποιημένοι για την πράξη σας αφού σκοπός σας ήταν ο διασυρμός και η διαπόμπευση του δημάρχου ο οποίος κατ’ εσάς εκπληρώθηκε με επιτυχία, μάλιστα ως φαίνεται από τα σχόλια που ακολούθησαν  το ευχαριστηθήκατε δεόντως και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η δημοσιογραφία του κώλου χρειάζεται και στηρίζετε από το κοινό του κώλου και δυστυχώς στην πατρίδα μας υπάρχουν και τα δυο εν αφθονία.

Επ’ ευκαιρία λοιπόν  αυτού του γεγονότος θα ήθελα να σας ρωτήσω και παρακαλώ να μου δοθεί μια απάντηση ώστε να πληροφορήσω και εγώ με την σειρά μου τους Γλυφαδιώτες. Αν  αύριο «ΚΥΡΙΕ» ανέβαζα και εγώ ένα δημοσίευμα με μια μια φωτό δική σας  στην οποία θα σας είχα ξεβράκωτο, θα ήθελα να μου πείτε τι επιπτώσεις θα είχα από εσάς και αν ναι γιατί? Δράττομαι έτσι της ευκαιρίας να ρωτήσω κατά πόσο θα άρεσε αυτή η εικόνα στην σύντροφο σας και στην οικογένεια σας. Την ίδια ερώτηση απευθύνω και στον παραγιό συνεργάτη σας αν κι αυτόν τον ανέβαζα με  τον κώλο έξω πως θα αισθανόταν ο ίδιος και η οικογένεια του.

«Κύριοι» η εποχή των Σταμουλο  – κωλάδων  έχει περάσει ανεπιστρεπτί, μόνο κάτι παλιοτόμαρα σαν και εσάς δεν σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Οι Γλυφαδιώτες σας φτύνουν πάρτε το χαμπάρι.

ΥΓ

Μην ξεχάστε την μπροστινή να σας δείξω την φύση μου.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 7 = δώδεκα