ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ… ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!!!

Γιάννης Τζούβελης,  ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Γλυφάδας της Νέας Δημοκρατίας

Κύριε Παπάζογλου μην μασάτε απ’ αυτούς που σας λιβανίζουν, αυτοί  δεν σας λένε την αλήθεια και  βλέπουν μόνο το  πως θα πάρουν μεροκάματο, εξάλλου ως γνωστό οι πηχυαίοι τίτλοι τις περισσότερες φορές γράφονται μόνο για κατανάλωση και δεν κρατούν πολύ καιρό άλλωστε τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και σεις θα πρέπει σύντομα να κάνετε τον απολογισμό της βαριάς ήττας με σύνεση και θάρρος, για να αναλογιστείτε την δική σας  τεράστια ευθύνη που σας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ακολουθείστε την αυτογνωσία και αποφύγετε το κυνήγι μαγισσών και θα δείτε ότι δεν φταίνε όσα οι φίλοι σας υποστηρίζουν  για να δικαιολογήσουν το στραπάτσο, αλλά το δικό σας σαθρό οικοδόμημα που δεν ήταν στέρεο και ασφαλές αφού πιστέψατε ότι μόνον με το χρήμα θα μπορούσατε να υφαρπάξετε τους ψήφους για την επανεκλογή σας, κάτι που τελικά δεν σας βγήκε.

Κύριε Παπάζογλου, αν θυμάστε είχα προβλέψει ότι θα χάσετε και μάλιστα σας είχα πει ότι χρειαζότανε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον κύκλο σας, τους φίλους σας  και να απεγκλωβιστείτε από τους υβριστές και συκοφάντες που σας περιβάλλουν. Δεν ακούσατε, αντίθετα  επαναπαυτήκατε και επενδύσατε σε μια στρατηγική που ήταν πέρα για πέρα λάθος ακούγοντας τους κόλακες, τους   χαχόλους και τους παρατρεχάμενους και κάποιους κιτρινογραφιάδες που αποδείχτηκαν λίγοι και σας πήραν στο λαιμό τους. Αναλάβετε την ευθύνη, σοφιστείτε από τα λάθη σας και σταματήστε να μιλάτε ο ίδιος για το πόσο καλός και φιλάνθρωπος είστε , αφήστε το αυτό για εμάς, γιατί όπως έχω ξαναπεί η «φιλανθρωπία παύει να είναι ο φιλανθρωπία όταν βλέπει την δημοσιότητα».

Κύριε Παπάζογλου μην δίνετε τι δικαίωμα στους κιτρινογραφιάδες  να σας εμπλέκουν στα δικά τους παιχνίδια για να χτυπήσουν τον Δήμαρχο  Γιώργο Παπανικολάου του οποίου είστε δημοτικός σύμβουλος . Με μικρή πείρα στα κοινά  ίσως να μην γνωρίζεται ότι η λάσπη των λαμογίων που θέλουν να λέγονται ενεργοί δημότες και δημοσιογράφοι, δυστυχώς τρώγεται  αμάσητη από την κοινή γνώμη με αποτέλεσμα να δηλητηριάζεται η τοπική κοινωνία από τα δήθεν σκάνδαλα που κατασκευάζουν όταν βάλουν κάποιον στο στόχο τους και με αίσθημα ευθύνης συνεργαστείτε με τον νέο πρόεδρο κ. Γιάννη Τζούβελη για το καλό της παράταξης,  για να φανείτε αντάξιος όσων σας τίμησαν με την ψήφο τους,  άλλωστε οι μέρες είναι κρίσιμες και δεν περισσεύει κανείς.

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = οκτώ