ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ 18ΜΗΝΕΣ… ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!

Κύριε Αντιδήμαρχε της Πολεοδομίας, κύριε Βουγιουκλάκη, έχετε μήπως κάποιο νεότερο σχετικά με την υπόθεση της επώνυμης καταγγελίας μου που αφορά τον έλεγχο στην πολυκατοικία του Γιαννακόπουλου? 18 μήνες πέρασαν και η υπηρεσία της πολεοδομίας της οποίας προΐσταστε ακόμα να ανταποκριθεί ως οφείλει στην συγκεκριμένη αυτοψία, ενώ έχουν διερευνηθεί δεκάδες άλλες μεταγενέστερες υποθέσεις . Κύριε Αντιδήμαρχε πως είναι δυνατόν οι υπάλληλοι της πολεοδομίας σε χρόνο ντετέ να διενεργήσουν αυτοψία στο σπίτι του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου ύστερα από την καταγγελία του ψευτοενεργού δημότη Γιαννακόπουλου και 18 μήνες τώρα την δική μου καταγγελία να την πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή?

Πάει κάπου το μυαλό σας?

Μήπως κύριε Αντιδήμαρχε το απειροελάχιστο διάστημα χρόνου που χρειάστηκε για να κάνουν την αυτοψία στο σπίτι του Δημάρχου είναι  προϊόν ρεβανσισμού κάποιων υπαλλήλων ξέρετε για κάποιες μεταθέσεις που είχε κάνει ο Δήμαρχος, ενώ στη δική μου περίπτωση στην οποία μάλιστα ο ψευτοενεργός δημότης με προειδοποιεί  και με απειλεί ότι δεν χαμπαριάζει από ελέγχους κι όποιος τολμήσει να τον καταγγείλει (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ) θα πληρώσει το ανάλογο από τον νόμο τίμημα, προτρέποντας με μάλιστα με περίσσεια αλαζονεία να κάνω εγώ την καταγγελία για να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος, η υπηρεσία σας όχι απλά κωφεύει, αλλά μου δίνετε το δικαίωμα να σκεφτώ ότι ξεβρακώνεται στις επιθυμίες και τις εντολές του Γιαννακόπουλου.

Κύριε Αντιδήμαρχε γνωριζόμαστε και ξέρω πολύ καλά το ακέραιο του χαρακτήρα σας γι αυτό και μόνο θα σας έλεγα να μην χρεώνεστε σεις τις παραλείψεις και τις  «αμαρτίες» των άλλων. Εγώ αγαπητέ Αντιδήμαρχε θα επιμένω γνωρίζοντας ότι ο νόμος δεν κάνει εξαιρέσεις και ευελπιστώ ότι και σεις θα κάνετε στο ακέραιο το καθήκον σας.

Με εκτίμηση!

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = τέσσερα