ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  αποτελεί την πιο ανίκανη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει η χώρα, από την Απελευθέρωση και μετά, είπε μεταξύ άλλων σε ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , ασκώντας κριτική κατά της κυβέρνησης . 

Σε ομιλία του στην Λαμία, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να δώσει τον τελικό αγώνα για να απαλλάξει τη χώρα από την πιο ανίκανη, την πιο ιδεοληπτική, την πιο λαϊκίστικη, την πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση, που γνώρισε η Ελλάδα από την απελευθέρωση και μετά. Κάθε μέρα που περνά, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Σε ό,τι αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «η Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες», καθώς «υποτίμησε το πρόβλημα» και «δεν είχε κανένα σχέδιο». Αναφέρθηκε στην υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας, και σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας πέρασε κάτω από τον χαμηλό πήχη που έβαλε το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών» και ότι «ο ψεύτικος ανθρωπισμός του βούλιαξε στη λάσπη της Ειδομένης».

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + 4 =