ΚΥΜΒΑΛΟΝ ΑΛΑΛΑΖΟΝ

Όσο οι «κιτρινιάρηδες», επιμένουν στο φτηνό εντυπωσιασμό με την κατασκευή σκανδάλων και την λογική της διαπόμπευσης καταργώντας έτσι κάθε έννοια σεβασμού των προσωπικών δεδομένων, οι πολίτες πρέπει να θωρακίζονται, να αντιστέκονται και να τους γυρνούν την πλάτη Τι να πει πια κανείς για τους  ευτελούς αξίας καραγκιοζοπαίχτες  που μέσα από τις κακοστημένες παραστάσεις  που δίνουν , δεν χάνουν  την ευκαιρία να μιλούν για μίζες να κατασκευάζουν σκάνδαλα και να επιμένουν στα  «ροζ  σενάρια» και την παραπληροφόρηση.

Όμως όλα αυτά τα έχουμε ξαναπεί και για κανέναν λόγο δεν θέλουμε να κουράζουμε τους αναγνώστες μας, άλλωστε  έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις  μια – δυο συγκεκριμένες   ιστοσελίδες  του κιτρινισμού  και της αποχαύνωσης  για να καταλάβουν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές και τον ρόλο που έχουν αναλάβει να υπηρετήσουν και να φέρουν εις πέρας,  με  τον κυνικό τρόπο άσκησης της δημοσιογραφίας.

Σε εντεταλμένη υπηρεσία οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι επιτίθενται καθημερινά  με ανυπόστατα ψέματα και αφορισμούς,  χωρίς ίχνος ντροπής και τσίπας  κατά του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους αλλά συνεχίζει να τους προκαλεί με το να κλείνει τα αυτιά του στις συκοφαντίες  και γυρίζοντας την πλάτη στο σαθρό και το σάπιο,  απαντώντας  μόνο με έργα στην πόλη. Ο βλακώδης λόγος  με τις συνεχείς βρομόστομες επιθέσεις , τα συστηματικά ψέματα και το ψευτοδιανοουμενίστικο ύφος ,  δεν έχει πλέον ανταπόκριση στους πολίτες και δεν μπορεί να ανακόψει της δημοτικότητα του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής,  με αποτέλεσμα να εκτίθενται όλο και περισσότερο αφού πλέον φαίνεται καθαρά ο ρεβανσισμός η εμμονή στα κατασκευασμένα (αναπόδειχτα) σκάνδαλα αλλά  και η γύμνια τους  όσον αφορά την έγκριτη ενημέρωση, όταν οι σελίδες τους κατακλύζονται επί το πλείστον από ύβρεις συκοφαντίες κατά του προσώπου του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, με εξαίρεση κάποιους ύμνους  για τους «ικανούς» επιτυχημένους ευαίσθητους  και σπουδαίους  φίλους τους , αφού πρώτα αυτοί  έχουν φροντίσει να τους έχουν χαρτζιλικώσει.

Από την μια  λοιπόν ο επιστημονικός τρόπος του αναμασήματος κι από την άλλη η μέθοδος  της σιωπής δείχνει την σοβαρότητα αλλά και  τον τρόπο άσκησης που ασκούν την ενημέρωση και το σεβασμό στον πολίτη και στον αναγνώστη που τους διαβάζει.

Κατά  λοιπά όσα λόγια κι αν πούμε δεν πρόκειται να αποτυπώσουμε τον  τρόπο που δρουν οι «σπεσιαλίστες  του είδους » και το θλιβερότερο όλων είναι ότι αυτό το είδος της δημοσιογραφίας διεγείρει ευτυχώς … λίγους.   Όσοι πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ασκήσουν ψυχολογική πίεση στον Γιώργο Παπανικολάου είναι βαθιά γελασμένοι  και πλανώνται πλάνην οικτρά. Ο Γιώργος Παπανικολάου δεν υποχωρεί υπό το φόβο της ψυχολογικής βίας και δεν εκβιάζεται.

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × = 10