ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΓΑΪΔΟΥΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΜΠΗΧΤΗΣ Ο ΕΚ ΓΛΙΝΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΚΔΟΤΗΣ???

Γαϊδουρομπήχτης και κατσικομπήχτης ο φερόμενος εκδότης αρχισυντάκτης;  Χτύπησε και πάλι το γνωστό παρατράγουδο ο συνταξιούχος πρώην επί των αποχετεύσεων και νυν αυτοαποκαλούμενος εκδότης, αρχισυντάκτης, δημοσιογράφος παράνομης εφημερίδας, γνωστός φοροφυγάς που γεμίζει τον κόσμο με ανακρίβειες και ανυπόστατα ψέματα προκειμένου να εισπράξει κανα 50€.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αυτό το εκ Τρικάλων αγράμματο βλαχάκι έχει πλούσιο παρελθόν αφού όπως λέγεται στο χωριό του ήταν γαϊδουρομπήχτης και κατσικομπήχτης.

Αυτός ο αχρείος, μασκαράς εκδότης – αρχισυντάκτης – ρεπόρτερ – παπαρ….ι  πρέπει κάποτε να μπει στην θέση του και να πάψει επιτέλους να πουλάει μούρη παριστάνοντας τους Lary King και Andy Rooney της Γλυφάδας. Ευθύνη έχουν κι όσοι συνεργάζονται με τον φοροφυγά μασκαρά εκδότη και διαφημίζονται στην κολωφυλλάδα του. Απορίας άξιο είναι πως αυτό το πειρατικό παρατράγουδο εξακολουθεί να κουσουμάρεται με την ιδιότητα του εκδότη και δημοσιογράφου και να παρουσιάζεται και σαν “μάρτυρας” στις αίθουσες των δικαστηρίων χωρίς ποτέ κανείς να του έχει ζητήσει ένα αποδεικτικό στοιχείο της ιδιότητας που ισχυρίζεται ότι κατέχει.

αφήστε ένα σχόλιο


6 + = δέκα