ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ?

Ο Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του. Αντί δώσει μια εξήγηση γι αυτά που ο ίδιος αναφέρεται, αναλώνεται ως συνήθως σε προσωπικές  επιθέσεις και ύβρεις. Δείτε το νέο  αποκαλυπτικό μήνυμα του.

Γιαννακόπουλος
ΕΚΒΙΑΣΤΗ, ΤΗΝ ΑΡΙΘ, 1335/2003 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 5μελους ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΊΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΊΟΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΣΤΟ ΄΄ΦΑΓΑΘΗΚΟ ΝΟΤΟΣ΄΄ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.

ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΜΑΜΕΝΟΥ Η ΨΥΧΗ, ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΟΛΚΗΣ. ΤΕΛΟΣ.

Η απάντηση μου

Γιαννακόπουλε γιατί τόσος πανικός? Τι είναι αυτό που σε έκανε να πανικοβληθείς τόσο, να χάσεις τον έλεγχο και την ψυχραιμία σου και να αρχίσεις τις ομολογίες και τα ξεσκεπάσματα?

Είδες μήπως κάποιο δημοσίευμα μου που να αναφέρομαι σε εσένα? Εσύ από μόνος σου άρχισες τις εξομολογήσεις και τις αποκαλύψεις. Κάτι προσπαθείς να μας πεις αλλά παρότι αρσενικότατος (όπως δηλώνεις) δεν μας το λες.

Μήπως θέλεις να μας πεις ποιο αδίκημα αφορούσε η πρωτοβάθμια καταδικαστική απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αθηνών την οποία όπως λες εκμυστηρεύτηκες στον δήμαρχο Γ. Παπανικολάου? Γι αυτό έχεις κάτι να μας πεις?

Γιαννακόπουλε εδώ που φτάσαμε άσε την μυστικοπάθεια, ότι μέχρι σήμερα δεν έκανες απόψε κάνε, λόγια κλειδωμένα… άνοιξε. Πέστα όλα άντρα μου. Αλλά νομίζω δεν θα το κάνεις…

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 × τρία =