ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ

Η απάντηση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τζούβελη στην Μαρία Παπάζογλου δείχνει μικροψυχία και ρεβανσισμό, άλλωστε δεν περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από μέρους του.  Όμως όλο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για να καταλάβουν οι φίλοι της ΝΔ ,  τι πρόκειται να επακολουθήσει με την αρνητική στάση του απέναντι στην δημοτική αρχή , μόνο που ο Γιάννης Τζούβελης δεν έχει πιθανόν κατανοήσει με ποιον έχει να κάνει πολύ, δε περισσότερο  ότι οι εποχές άλλαξαν και οι μαγκιές πληρώνονται. Ο Ρεβανσισμός του επειδή από δικά του λάθη έχασε την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ Γλυφάδας δεν έχει όρια φθάνοντας στο σημείο να αφήσει την ΔΗΜ.ΤΟ Γλυφάδας άστεγη, λες και ήταν τσιφλίκι του. Η στάση του δείχνει την πολιτική του μικρότητα και την αδυναμία του να λειτουργήσει σοβαρά και υπεύθυνα για το καλό της Γλυφάδας ,για το καλό της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και φανερώνει ξεκάθαρα πια ότι την ΔΗΜ.ΤΟ  θα την χρησιμοποιούσε για μαγαζάκι του για να μπορεί να χτυπάει τον δήμαρχο αλλά και για να κάνει μαζί με κάποιους άλλους τα γνωστά πολιτικά τους παιχνίδια.

Όμως αλλιώς τα υπολόγιζε κι αλλιώς του βγήκαν, έτσι πάνε στράφι οι καφέδες, πάνε τζάμπα οι υποσχέσεις και τα ταξίματα, πάνε τζάμπα και εκείνες οι χιουμοριστικές ατάκες περί παντελονιών αφού με την στάση του απέδειξε κι αποδεικνύει καθημερινά ακριβώς το αντίθετο.

Η συμπεριφορά του Γιάννη Τζούβελη καθορίζεται από πνεύμα εκδίκησης , άλλωστε όλα αυτά  είναι γνωστά στο Μοσχάτο που ναι μεν κρατούν  χαμηλούς τόνους, παρακολουθούν όμως τις εξελίξεις και   βρίσκονται  σε κατάσταση αναμονής. Και για να δείτε και να απολαύσετε ένα ακόμη ευτράπελο, ένα ακόμη αίσχος της δημοσιογραφίας του κώλου, σας κάνω γνωστό ότι η απάντηση του Γιάννη Τζούβελη προς την κ. Μαίρη Παπάζογλου δημοσιεύτηκε μόνο απ΄ αυτόν που χρόνια τον λοιδορούσε που χρόνια τον εξευτέλιζε και έκανα παντοίους τρόπους να τον «καθαρίσω»,  πιθανόν τώρα μπρος τον «κοινό» σκοπό, κάποια πράγματα να άλλαξαν, να ξεχάστηκαν, να τα βρήκαν και εφεξής  να δούμε μια νέα συνεργασία του Γιάννη Τζούβελη  με τα σκατά, «πάντα» όμως  για το καλό της Γλυφάδας. Να γιατί πάντα έλεγα ότι αυτό το είδος της δημοσιογραφίας είναι κατά καιρούς χρήσιμο κι ότι  το συντηρούν ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Όσο για την  κ. Καυκά, αυτό που θα πω  είναι γνωστό. Ο Γιάννης Τζούβελης  ποτέ  ως φαίνεται δεν μπόρεσε να ξεπεράσει  την μικροπολιτική σκοπιμότητα και να καταλάβει  ότι ο Δήμος έχει συνέχεια και χωρίς αυτόν, κι ότι η Άννυ Καυκά κατάφερε μέσα απ’ αυτό που θεωρούσε «άντρο», τσιφλίκι του να κάνει σωστά την δουλειά της  με την συνεργασία όλων των εργαζόμενων στην καθαριότητα. Βλέπετε ούτε εδώ του βγήκε γιατί απεδείχθη ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι πρόβατα όπως πίστευε, δεν είναι άβουλοι και κατευθυνόμενοι και δεν ακολουθούν τα πονηρά σχέδια κανενός . Εξαιρούνται βέβαια κανα δυο παράσιτα που παριστάνουν τα λιβανιστήρια του και του κρατούν τα σώτα,  οι καημένοι δεν κατάλαβαν ότι το άστρο του Γιάννη Τζούβελη στην Γλυφάδα  έδυσε οριστικά από υπαιτιότητα του κι ότι το μόνο που μπορεί να καταφέρει από τούδε και στο εξής, είναι να γελοιοποιηθεί.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× έξι = 42