ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ – ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ – ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

(Αυστηρώς ακατάλληλο)

Tης γειτονιάς μας ο τρελός, όλα ανάποδα τα βλέπει, μες του μυαλού του τον καθρέφτη, μες του μυαλού του τον καθρέφτη.

Όλα τα είχε η Μαριωρή μας προέκυψε και ο ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ  και δέσαμε. Αυτό το αναρχοκομμούνι ενώ ποτέ δεν τον έχω ενοχλήσει, είναι η δεύτερη φορά που ασχολείται μαζί μου, κι αυτή τη φορά  γιατί ενοχλήθηκε τάχα μου από το κατηγορηματικό μήνυμα του αναγνώστη Αλ. Σταυρωτή που φιλοξένησα στην ιστοσελίδα μου, όταν τόσο αυτός ο αχρείος ψυχάκιας, όσο και ο φίλος του,  γνωστός στην πιάτσα ως δικομανής, είχαν την εξευτελιστική ιδέα να βγάλουν στην ιστοσελίδα του πρώτου τον δήμαρχο με γυμνή περιβολή.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ενοχλήθηκαν γιατί δεν έχουν μάθει να παίρνουν απαντήσεις, κι αυτό γιατί ο κόσμος εδώ αποφεύγει λόγω ιδιαιτερότητας να μπλέξει μαζί τους, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Επειδή λοιπόν δημοσίευσα την οργισμένη απάντηση ενός συμπολίτη μας για το εξευτελιστικό γυμνό αισχρό και ανήθικο δημοσίευμα τους  με την εξευτελιστική φωτο η οποία προκαλεί την αγανάκτηση και την αηδία όλων των πολιτών, θεώρησαν καλό να με βγάλουν στην σέντρα με ανυπόστατα ψέματα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Εγώ θα απαντήσω μια και μοναδική φορά σε αυτόν τον κύριο και δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί του άλλωστε η διαδρομή μας είναι γνωστή σε όλη την τοπική κοινωνία. Ερωτώ λοιπόν:

ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ, αχρείε,  αυτά όλα όσα γράφεις, έχεις τ’ @ρχίδια να τα αποδείξεις?

Και αν θα πρέπει να απολογηθώ σε εσένα για το αν είμαι δεξιός, ε ΝΑΙ λοιπόν, εγώ είμαι δεξιός, πάνω – κάτω.

Πριν όμως πιάσω τα πράγματα  με την σειρά για να μην μείνει τίποτα αναπάντητο, θέλω να σε ρωτήσω, ρε μπας και πίνεις τίποτα ληγμένα? Από πού κι ως που βρε φτηνοκαραγκιοζάκο αναφέρεσαι σε εμένα με τον χαρακτηρισμό του «γελοίου εκδότη» με ξέρεις και αλήθεια τι ζόρι τραβάς? Αν η αναφορά σου ως φερόμενος εκδότης αποδίδεται σε εμένα θα σου έλεγα ότι είσαι πολύ μ@λάκας γιατί εγώ πράγματι είμαι εκδότης  δημοσιογραφώ και  μπορώ  μάλιστα να το αποδείξω και δεν είμαι φοροφυγάς, εσύ? Αλήθεια εσύ τι επαγγέλλεσαι? Είσαι ή όχι ένα ανεπάγγελτο αναρχοκομμούνι που ψαχνόσουνα με κάθε τρόπο να μπεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει το μεροκάματο αλλά  σε απορρίψανε λόγω ιδιαιτερότητας?

ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ,  αλήθεια ποια είναι η ιδιαιτερότητα  που έχεις?  Μήπως όπως λέγεται είσαι ψυχικά ασθενής?  Βρε γελοίο υποκείμενο, όταν λες ότι τα τσίμπαγα μαύρα, κάτω από το τραπέζι, εσύ πως το γνωρίζεις που ήσουν, ήσουν μήπως ο τσεκαδόρος μου, ή ο μπανιστής?  Έχεις αποδεικτικά στοιχεία ώστε να πείσεις τους αναγνώστες σου για αυτήν την αλητεία γι αυτό το ευτελές δημοσίευμα σου? Ποιο πρόβλημα έχεις με την εφημερίδα και την ιστοσελίδα μου και γιατί κόπτεσαι με το τι κάνουν οι άλλοι και δεν κοιτάς τον πισινό σου?  Με τέτοια “διαστολή”  έχεις την τσίπα και το φιλότιμο να παριστάνεις τον ηθικό? Βρε  πυροβολημένε που είναι ο αντρισμός που έχεις επάνω σου, όταν διαπομπεύεις έναν άνθρωπο και δη τον δήμαρχο της πόλης με τα οπίσθια γυμνά στην ιστοσελίδα σου? Βρε καραγκιοζάκο αυτή είναι δημοσιογραφία?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ρε αχρείε δεν ντρέπεσαι? Αν το κάνανε αυτό σε εσένα τι θα έκανες? Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο κακό κάνεις στις οικογένειες και τα παιδιά αυτών των ανθρώπων όταν έτσι ανέντιμα καταρρακώνεις την αξιοπρέπεια τους?  Αυτή τη δημοσιογραφία υπηρετείς? Και έχεις και το θράσος και μπορείς να μιλάς εσύ, για δεοντολογία?

ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ, η απειλή για το ποια φωτογραφία  του δημάρχου  θα ξανά βάλεις με τα οπίσθια σε δημόσια θέα στην κωλο – ιστοσελίδα σου,  δείχνει επακριβώς την ψυχική σου διαταραχή, το αντριλίκι σου και το μέγεθος της ηθικής σου υπόστασης.

ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ, εσύ ένας άπορος, σαλεμένος κομμουνιστής που πρώτα βρίζεις και μετά καταφεύγεις στα συσσίτια από τα οποία σε διώξανε γιατί και εκεί τα έκανες μπάχαλο, δεν μπας καλύτερα σε καμιά εκκλησιά να σε διαβάσει κανας παπάς  μπας και νοιώσεις καλύτερα? Δεν ξέρεις μπορεί να ξαλαφρώσεις.

ΚΟΥΡΔΙ – ΣΜΕΝΕ, είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί σου, εφεξής  μπορείς να γράψεις ότι μ@λακία θέλεις,  εξάλλου  σε αυτήν την τοπική κοινωνία (της γειτονιάς μας ο τρελός),  είσαι γνωστός. Όσο για τον πληροφοριοδότη και καθοδηγητή σου να είσαι σίγουρος ότι τον γνωρίζω αλλά  τόσο εσένα όσο και αυτόν σας έχω γραμμένους .

Κλείνοντας θέλω να απευθύνω μια ερώτηση στον σπουδαίο καθοδηγητή σου. Αν εσένα σε βγάζανε ξεβράκωτο με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τι θα έκανες? Αν την έβλεπαν η γυναίκα σου τα παιδιά σου πως άραγε θα ένιωθες?

Εσείς λέγεστε άντρες?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ … Οι πουτάνες έχουνε περισσότερη μπέσα, εσείς… είστε ευτελούς αξίας πόρνες.

ΥΓ

Ζητώ συγνώμη στους αναγνώστες μου

αφήστε ένα σχόλιο


4 × = είκοσι οκτώ