ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Βολές» εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος κατά των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, με αφορμή τοποθέτηση της τελευταίας, η οποία ζητεί από τον κ. Κουμουτσάκο «ξεκάθαρες απαντήσεις», επικαλούμενη δημοσίευμα που εμφανίζει τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. να έχει σχέσεις με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού.

«Στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο! Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού εν όψει της Τρίτης», αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.

Κατηγορεί επίσης την κυβερνητική εκπρόσωπο και «εκείνους που εκπροσωπεί» ότι είναι «ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι». «Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις», συμπληρώνει.

«Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία» συνεχίζει ο κ. Κουμουτσάκος και καταλήγει: «Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

Όλγα Γεροβασίλη: Γ. Κουμουτσάκος και Ν.Δ. οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η Ν.Δ. οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τη σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σημειώνοντας πως «έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ” τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η Ν.Δ. πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά».

«Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της Ν.Δ., είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για τη δυσώδη αυτή υπόθεση», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

αφήστε ένα σχόλιο


− 6 = μηδέν