ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΝΔ δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πως μπορεί να χειριστεί τα θέματα. Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σημειώνοντας πως η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση,τόσο το καλύτερο για τον τόπο» εκφράζει την αγωνία των πολιτών για τη χώρα, εξήγησε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν εμπιστεύεται την διαπραγματευτική ικανότητα του πρωθυπουργού. «Θα ήταν επικίνδυνη η προσπάθεια διασύνδεσης προσφυγικού και αξιολόγησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση χάθηκε στις λεπτομέρειες της συμφωνίας για παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τώρα είναι αντιμέτωπη με ανυπόστατα τουρκικά αιτήματα», σημείωσε ακόμη ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στο Mega, κάνοντας λόγο για μία «ΝΑΤΟική και Μερκελική» μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και απουσία οργανωμένου σχεδίου για την αντιμετώπιση της εξέλιξης του προσφυγικού.

«Νομίζαμε ότι ο κ. Μουζάλας συντόνιζε, μας προέκυψε ο κ. Βίτσας και από αμιγώς πολιτική αντιμετώπιση του ζητήματος, μπαίνει και η αίσθηση του στρατιωτικού», ανέφερε ως παράδειγμα.

Σε ό,τι αφορά τις τουρκικές αμφισβητήσεις στο Αιγαίο, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως «είναι στο χέρι μας να μην τεθούν υπό αμφισβήτηση, αλλά για να μην φτάσουμε στο επόμενο στάδιο και να μην κινδυνεύουν, χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση».

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 + τέσσερα =