ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΕΝΤΥΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ

Όμηρος για σχεδόν 13 ώρες στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας στην Κομοτηνή έμεινε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Αργά το βράδυ της Τετάρτης (20.01.2016) η… πολιορκία λύθηκε και μια πληροφορία που “κυκλοφόρησε” προκαλεί τουλάχιστον αίσθηση.άρχισε να “κυκλο

 

Πρώτα άρχισε να ” κυκλοφορείφορεί” στο twitter και στη συνέχεια διαδόθηκε. Τι; Ότι πριν οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας στην Κομοτηνή λύσουν την… πολιορκία, επιχειρήθηκε να φυγαδευτεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και μάλιστα ντυμένος αστυνομικός!

Την πληροφορία, όπως αναφέρει το alexpoli.gr, επιβεβαίωσαν κάποιοι από τους αγρότες που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην Κομοτηνή: επιχειρήθηκε να φυγαδευτεί ο κ. Αποστόλου και για να γίνει αυτό είχε φορέσει στολή αστυνομικού.

Όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους τον αναγνώρισαν και επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα ο υπουργός να επιστρέψει στο εσωτερικό του κτιρίου και να συνεχιστούν οι… διαπραγματεύσεις για να λυθεί η πολιορκία.

Τελικά, χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κωνσταντίνα Μαλισσάρη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των αγροτών και τελικά μετά από διάλογο βρέθηκε η συμβιβαστική λύση και ο Βαγγέλης Αποστόλου έφυγε από την Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα επιστρέψει στην Αθήνα.

αφήστε ένα σχόλιο


8 + επτά =