Κλειστά και την Τετάρτη καταστήματα και τράπεζες στην Αττική και άλλες 4 περιοχές – Το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Ο Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωση πως και η Τετάρτη θα είναι ημέρα γενικής αργίας, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδας. Αυτό σημαίνει πως δεν θα λειτουργήσει ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου να δίνει διευκρινίσεις για τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, λόγω των αποτελεσμάτων της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας .

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

αφήστε ένα σχόλιο


4 × τέσσερα =