ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘ. Μ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ

Θα πρέπει να πούμε  ότι ο δημοσιογράφος  ΑΘ.Μ είναι ο άνθρωπος που για πρώτη φορά έκανε την τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο « Τα παραπόνα σας στον δήμαρχο» και είναι ο κατ εξοχήν δημοσιογράφος που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πανελλαδικά .

Χθες  λοιπόν ο κ. Αθ.Μ  με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να κάνει την εξής καταγγελία: Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται για διάφορες εκδηλώσεις  θα ήθελα να πω ότι δημοσιογράφος του γλυκού νερού ο όποιος είναι γνωστός τοις πάσι στην Γλυφάδα ως ο κατ’ εξοχήν εκβιαστής για να τα «παίρνει», μού ζήτησε ένα ποσόν για να μην μιλήσει κατά της έκθεσης βιβλίου, με την οποία δεν έχω καμία σχέση.

Είναι η προσφιλής του μέθοδος να λασπολογεί και να υβρίζει για να μπορεί να ασκεί έτσι ψυχολογική πίεση και να «ζητάει» . Προς το παρόν δεν θα αναφερθώ στο όνομα του γιατί δεν θέλω να του δώσω αξία και δεύτερον βρομάει τόσο που δεν θέλω να βρομίσω και ο ίδιος.

Ετοιμάζω ένα άρθρο με την επαγγελματική σχέση που είχα κάποια στιγμή με τον εν λόγω δημοσιογραφίσκο εκβιαστή ο οποίος μου τα «έπαιρνε», γράψτε το έτσι ακριβώς όπως το λέω, με την ανοχή κάποιων άλλων .

Επί τη ευκαιρία θα πρέπει να πω ότι προεκλογικά φρόντισε όπως άλλους να με παραπλανήσει για κάποιο γεγονός που αφορούσε τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου, στον οποίο εν καιρό οφείλω να ζητήσω μια δημόσια  συγνώμη και να πω ότι μεταξύ άλλων στην Δημοτική Συνεδρίαση του Δήμου Γλυφάδας είδα έναν Δήμαρχο που δεν εκβιάζεται.

ΑΘ.Μ

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 2