ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΠΙΚΙΝ: ΓΙΑ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ – Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΑΛΙ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΞΕΠΛΥΜΕΝΗ

«Ξαναχτύπησε» μέσω social media o σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζοντας την «ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη», ενώ από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε και η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη​.  

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

“Η Ραχήλ Μακρή… αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.
Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.
Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.
‘’Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες’’ , λέει ο λαός και αποφεύγουμε…αυτην την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.
Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της νδ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον.”

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = δεκαοκτώ