ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΠΟΨΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ

Μια φράση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την ομιλία Μητσοτάκη, επικαλείται το Βήμα.

«Απόψε ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός» ακούστηκε από τον Κ. Καραμανλή στις ορεινές θέσεις όπου βρισκόταν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρει το Βήμα:

«Το άγριο σφυροκόπημα που έκανε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην κυβέρνηση  και προσωπικά στον Αλ. Τσίπρα κυρίως όταν του είπε «αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, μία μόνο ωφέλιμη απόφαση μπορείτε να πάρετε. Να παραιτηθείτε», αναπτέρωσε το ηθικό των βουλευτών της ΝΔ».

Εκτός από την φράση Καραμανλή, υπήρξαν και τα θερμά χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού της Ντόρας Μπακογιάννη μόλις ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του: «Είναι το κύτταρο της οικογενείας που δουλεύει, ρε παιδιά, ο Μητσοτάκης ήταν αχτύπητος», έλεγε και αποκάλυπτε ότι δεχόταν για τον αδελφό της συγχαρητήρια από βουλευτές όλων των κομμάτων πλην βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.

Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε ανάμεσα στους γαλάζιους βουλευτές συνεχίστηκε και στην Ολομέλεια με συνεχείς παρεμβάσεις και με συνθήματα του τύπου «Μουζάλας- Μουζάλας» από τους Αδωνι Γεωργιάδη, Σοφία Βούλτεψη, Ντόρα Μπακογιάννη, Γ. Κουμουτσάκο και Χαρ. Αθανασίου όταν μιλούσε ο Πάνος Καμμένος. Αλλά και στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ, όπου κερνούσαν σοκολατάκια και τρουφίτσες, παρουσία και της Αλεξίας Μπακογιάννη.

Ένα σχόλιο σε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΠΟΨΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ

  • ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΩΙΤΗΣ  λέει:

    Απόψε ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός» ακούστηκε από τον Κ. Καραμανλή στις ορεινές θέσεις όπου βρισκόταν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ::::: ΔΕΣΤΕΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!

αφήστε ένα σχόλιο


4 − = τρία