ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ: ΠΙΠΙΛΗ – Η ΝΔ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

‘Δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης αλλά όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι, οι ακροδεξιοίζοντες και τα σούργελα, όπως λέω εγώ.

Δεν θέλουμε σούργελα! Θα καταστραφούμε και δεν θα το επιτρέψω εγώ” δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή.

pipili

Απόλυτα αρνητική είναι η Φ. Πιπιλή στα σενάρια επιστροφής στη Βουλή βουλευτών και πολιτικών που σηματοδοτούν στροφή προς τα δεξιά.

Δεν θέλουμε σούργελα! Θα καταστραφούμε και δεν θα το επιτρέψω εγώ

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, τις οποίες μάλιστα μετέφερε, όπως είπε και στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
”Οποτεδήποτε η ΝΔ λαΐκισε ή πασόκισε ή εξώκειλε προς την πολύ δεξιά, καταστράφηκε. Φάνηκε και από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις ότι η πορεία της κυρίαρχης ιδεολογικής παράταξης που είναι η ΝΔ στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και την κεντροδεξιά πρέπει να παραμείνει αλώβητη από διάφορα σούργελα που προετοιμάζονται να επιστρέψουν. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό ορισμένοι!

Και δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης, αλλά πάρα πολλά πρόσωπα που ορέγονται επιστροφές του τύπου “Γιώργο, καλώς ήλθες στο σπίτι του Καραμανλή”, με μια διαφορά: άλλη προσωπικότητα είναι και υπήρξε ο Γιώργος Σουφλιάς για την παράταξη της ΝΔ και άλλο όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι… οι ακροδεξιοίζοντες και τα σούργελα, όπως λέω εγώ. Δεν θέλουμε σούργελα! Θα καταστραφούμε και δεν θα το επιτρέψω εγώ. Δεν θέλουμε λαϊκισμούς και ακραίες φωνές, άρα δεν επιτρέπεται να επιστρέψει κανείς από αυτούς που έχουν προσβάλλει την ιδεολογία του Κωνσταντίνου Καραμανλή”.

 Τα Νέα.gr

αφήστε ένα σχόλιο


× έξι = 36