Καθημερινά θα διενεργούνται δωρεάν rapid test στη Γλυφάδα

Από αύριο, Τρίτη 6 Ιουλίου, θα διενεργούνται καθημερινά στη Γλυφάδα δωρεάν rapid test για όλους -κατοίκους και επισκέπτες- από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Ο υψηλός αριθμός των θετικών τεστ που διαπιστώθηκαν και κατά τον σημερινό έλεγχο οδηγεί τη δημοτική αρχή της πόλης μας στη λήψη των αναγκαίων έκτακτων μέτρων, προκειμένου να προληφθεί κατά το δυνατόν η διασπορά. «Και σήμερα τα αποτελέσματα από τη διενέργεια των rapid test στην πόλη μας δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Σε σύνολο 350 πολιτών που έκαναν το τεστ στην παραλία Γλυφάδας, 18 βρέθηκαν θετικοί – δηλαδή ποσοστό 5,14% – με διάμεση ηλικία τα 21 έτη. Παραμένουμε σε πλήρη εγρήγορση και για το λόγο αυτό καθημερινά από αύριο, Τρίτη και για σημαντικό χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ καθημερινά rapid test στη Γλυφάδα. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι καθαρά εθελοντική και καλούμε όσους περισσότερους μπορούν να κάνουν αυτή τη σύντομη εξέταση, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εικόνα του επιδημιολογικού φορτίου και σωστή ιχνηλάτηση στην πόλη μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:
«Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας έχει ως εξής (8 π.μ. έως 1 μ.μ.):
Τρίτη 6/7 -Τετάρτη 7/7 – Παρασκευή 9/7 στο υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας
Πέμπτη 8/7 στο «Δρόμο των Ποιητών» (Λαμπράκη και Μεταξά)
Σάββατο 10/7 στη Γ’ Μαρίνα
Κυριακή 11/7 στη Δ’ Μαρίνα
Για την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Και πάλι ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του. Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά τους αντιδημάρχους Νίκο Βρυζίδη και Σπύρο Δήμου για το συντονισμό».

αφήστε ένα σχόλιο


+ εννέα = 11