ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΩΝ BEATLES ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΡΔΑΣ

Δεν τον είχε δει κανείς επί μέρες – Ο θυρωρός του ειδοποίησε την οικογένειά του -Ηταν πρώην σύζυγος της ηθοποιού Τάνιας Τρύπη

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι βρέθηκε  ο επιχειρηματίας Αλέξης Μάρδας. Ήδη επί τόπου έχει σπεύσει η Αστυνομία. Ο Αλέξης Μάρδας στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα, 23 ετών σήμερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αλέξης Μάρδας, που ήταν 75 ετών,  είχε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ εδώ και μέρες δεν τον είχε δει κανείς. Επί τόπου, στο διαμέρισμά του Αλέξη Μάρδα μεταβαίνει ιατροδικαστής προκειμένου να κάνει τη νεκροψία.

Βίντεο από το γάμο του με την Τάνια Τρύπη 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν νεκρός εδώ και μέρες, αλλά δεν τον είχε αναζητήσει κανείς. Τελικά, ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, επειδή είχε μέρες να τον δει, κάλεσε την οικογένειά του και παρουσία δικηγόρου και αστυνομικών άνοιξαν την πόρτα. Τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Ο Αλέξης Μάρδας που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στο πλευρά της πιο διάσημης μπάντας στον κόσμο, τους Beatles, μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και την Ύδρα όπου διατηρούσε έως πρότινος ένα από τα πιο ωραία σπίτια του νησιού.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν το διαμέρισμα και βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του τον Αλέξη Μάρδα

protothema

αφήστε ένα σχόλιο


6 + = δέκα