ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: “ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ”

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι δεν μπήκε στην πολιτική για να γεράσει βουλευτής 

Αποφασισμένος να παραδώσει το κόμμα του, εάν αυτό αποφασίσει το συνέδριο του Ποταμιού, εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με αφορμή το συνέδριο του Ποταμιού που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. «Δεν μπήκα στην πολιτική για να γεράσω βουλευτής. Μπήκα γιατί είχα ένα όραμα», σημείωσε ο Πρόεδρος του Ποταμιού, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο χώρο της πολιτικής ως βουλευτής άλλου κόμματος. «Αν αποφασίσουν στο συνέδριο κάποιον άλλο για αρχηγό, θα παραδώσω το κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο συνέδριο «σε μια μεγάλη γιορτή στο Περιστέρι, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή», θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις για το Ποτάμι.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για το αγροτικό ζήτημα. «Δεν μπορείς να έχεις ξεγελάσει κάποιους και να το παίζεις αδιάφορος σαν να μην συμβαίνει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν πιστεύει ότι η χώρα θα πάει σε εκλογές. «Αν ο Τσίπρας θεωρεί ότι δεν μπορεί, να απευθυνθεί στη Βουλή για βοήθεια», τόνισε και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αλά καρτ στήριξη στον κ. Τσίπρα.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = δέκα