ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ “ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ”, Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ;;;

Επειδή ο Γιαννακόπουλος μοστράρετε για «ασερνικό»  που δεν καταλαβαίνει τίποτα και λέει τάχα μου πάντα τα πράγματα με το όνομα τους, εγώ για μια ακόμη φορά θα τον διαψεύσω δημόσια και θα πω ότι είναι ένας κοινός  συκοφάντης αφού σε πολλές των περιπτώσεων
αποδεικνύεται γατάκι και την κάνει από γυριστή σε γυριστή κι από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα. Επειδή λοιπόν πολύ συχνά στα μηνύματα και τα σχόλια που μου στέλνει αναφέρεται σε κάποιον «Αρχιπούστη»,  εγώ τον προκαλώ δημόσια να μας  πει ποιον ακριβώς εννοεί, άλλωστε έχει πει τα χειρότερα τώρα και καλά κρατάει χαρακτήρα. Αν κι αυτή τη φορά δεν το κάνει θα είναι ένας άνανδρος που ο αντρισμός του  φτάνει μόνο μέχρι την συκοφαντία και την διαπόμπευση κι αυτό πάντα   εκ του ασφαλούς .

Η προσφιλής μέθοδος του Αρχιερέα της λάσπης είναι τα υπονοούμενα κάτι που δεν δείχνει αντρισμό αλλά ακριβώς το αντίθετο .  Και επειδή κάθε φορά δεν χάνει την ευκαιρία να μας υπενθυμίζει τον ανδρισμό του με αποτέλεσμα να  μας τα έχει πρήξει και να μας τα έχει κάνει τσουρέκια, με βάζει σε σκέψεις ότι όταν κάποιος επανειλημμένα διατυμπανίζει τον ανδρισμό του, εδώ κάτι (ύφοφτο)  συμβαίνει.

Ο «ευυπόληπτος» αυτός «κύριος» θα πρέπει να μάθει ότι  η  φύση του και μόνο δεν τον καθιστά αρσενικό, αφού οι άντρες ξεχωρίζουν από την μπέσα, την λεβεντιά, την υπερηφάνεια τους και όχι από  από το αντρικό τους μόριο, άλλωστε τέτοιο πουλάκι παρατηρούμε να έχουν και τα σιντριβάνια στις πλατείες που τους χρησιμεύει, μόνο για τα τσισάκια τους.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 10