Η «ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ

Για την πληροφόρηση ορισμένων παπαροαρθρογράφων, θα πρέπει να πούμε ότι οι αιτήσεις για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ορισμένων ευπαθών  ομάδων συμπολιτών μας πρώτα περνάει από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου όπου γίνονται κατ΄οίκον επισκέψεις για να διαπιστωθεί αν  όντως υφίσταται έκτακτη οικονομική ανάγκη και κατόπιν το αίτημα πάει προς έλεγχο την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, όπου και από εκεί γίνεται ο απαιτούμενος έλεγχος αν πληρούνται οι οικονομικές προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. Τέλος  πηγαίνει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κύριε Παπαρδόπουλε, προς ενημέρωση σας θα πρέπει να σας κάνουμε γνωστό ότι όλες  οι αιτήσεις που έχουν εγκριθεί από την Οικονομική Υπηρεσία έχουν εγκριθεί κι από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου καθώς και η πλειοψηφία του Δημ. Συμβουλίου τα έχουν εγκρίνει, άρα που ακριβώς εσείς βλέπετε το άδικο;

Επίσης για την ενημέρωση σας θα πρέπει να σας κάνουμε γνωστό ότι με απόφαση του το Δημ. Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας, δεν μπορεί το ίδιο πρόσωπο να πάρει οικονομική ενίσχυση κάθε χρόνο για τον ίδιο λόγο, παρά μόνον κάθε 2 χρόνια που λοιπόν οι αιρετοί και οι υπηρεσίες του Δήμου αδικούν κατάφορα τους συμπολίτες μας; Μήπως εσείς στην μεγάλη σας  παραζάλη προκειμένου να ρίξετε λάσπη τα βλέπετε όλα διαπλεκόμενα και μαύρα;

Κύριε Παπαρδόπουλε επειδή στόχο έχετε να παραπληροφορήσετε τους Γλυφαδιώτες με ανυπόστατα ψέματα, να σας πληροφορήσω ότι τα έσοδα της Φιλανθρωπικής Συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη ήταν 10.500€ και όχι 15.000€ όπως ψευδώς αναφέρετε.

Καλά θα κάνετε λοιπόν  να μελετήσετε τον νόμο, κι αν πράγματι ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και η Διοίκηση του Δήμου έχουν κάνει λάθος να μας το πείτε,  αλλιώς  αφήστε την συκοφαντία και την λάσπη κατά μέρος. Ξέρετε καλή η τρελίτσα αλλά υπάρχουν και όρια κι όταν το μόνο που έχετε κατά νου είναι παραπληροφόρηση, τότε θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ακολουθούν και μηνύσεις.

Τέλος κ. Παπαρδόπουλε θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αφού ήδη έχουν βοηθηθεί και εξυπηρετηθεί πάνω από 3.000 ευπαθείς συμπολίτες μας.

Είχαμε τον ακατανόματο τώρα βρήκαμε και εσένα.

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 3