Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Αυτές οι εκλογές έδειξαν πεντακάθαρα ότι η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται  ανανέωση με νέα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες.

Ο λαός οργισμένος έδειξε για μια ακόμη φορά την δυσαρέσκεια του απέναντι στους παλιούς, τους βαρόνους και γενικά όλο εκείνο το σκουπιδαριό που ακόμα βασιλεύει στην ένδοξη μεγάλη παράταξη.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να οργανωθεί τάχυστα αν θέλει εκ νέου να πρωταγωνιστήσει αφού η νέα χρονιά που έρχεται,  σίγουρα επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για τα δυο συνεταιράκια τους Συριζοανελ. Είναι πλέον καθολική ανάγκη να εισχωρήσουν στην παράταξη στελέχη της αγοράς, άνθρωποι μεροκαματιάρηδες και νέοι με φρέσκιες ιδέες που να αποφεύγουν τις μαγκιές το ναούμε, το χάπατις  και τον λαϊκισμό.

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, η αντιπολίτευση μέσα στη νέα χρονιά που έρχεται θα πρέπει να είναι συμπαγής και  χαλύβδινη. Η δεύτερη φορά αριστερά θα πρέπει κάθε φορά να νοιώθει την καυτή ανάσα της αντιπολίτευσης στο σβέρκο της χωρίς χαμόγελα και αστειάκια, έτσι που να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει την ιδεολογία της, την επικοινωνιακή πολιτική της ώστε επιτέλους να αρχίσει να εμπνέει, έτσι που να γίνει ο εφιάλτης του πολιτικού απατεώνα.

Οι πολίτες μέσα από αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο, απ’ αυτό το απίστευτο φοροεισπρακτικό τσουνάμι που έρχεται και με την αυξανόμενη εισβολή των εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, σίγουρα θα αντιδράσουν, θα αντιδράσουν  μαζικά και εξοργιστικά κατά του λαοπλάνου και του ευτραφή συνεταίρου του, όμως  η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει πρώτα να είναι εξαγνισμένη από τα λάθη του παρελθόντος, ώστε να μπορεί μετά να αναλάβει με συνέπεια την διακυβέρνηση της χώρας. Τίποτα δεν χάθηκε. Παρά την πικρία, το κεφάλι ψηλά. Αυτή η ήττα μπορεί ίσως να σημάνει την αναγέννηση της παράταξης. 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 × πέντε =