Η ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ!

Η πανταχού παρούσα ξανθιά και δυναμική γυναίκα είναι αυτή που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον νέο ισχυρό άνδρα της Νέας Δημοκρατίας .. Όλα ξεκίνησαν στο Χάρβαρντ!

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αντισυμβατική Μαρέβα, η οποία αρνείται να υποταχθεί στους γεμάτους ναφθαλίνη κανόνες της πολιτικής ζωής και με ειλικρινεία έχει δηλώσει «δεν υπάρχει τέλεια εικόνα σε ένα γάμο», όπως αποκαλύπτει το Down Town.

MAREVA4

Ποια είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη

Είναι Ελληνοπολωνή με ρίζες…βαριές σαν ιστορία. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 αλλά η κατάγωγή της είναι από την Αίγυπτο και τη Βαρσοβία. Η γιαγιά της κατάγεται από Άγγλους της Σμύρνης, ενώ ο παππούς ήταν ένας πετυχημένος πλούσιος επιχειρηματίας καθώς ήταν ιδιοκτήτης μιας μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας στην Βαρσοβία. Την κερδοφόρα επιχείρηση κληρονόμησε ο πατέρας της ο οποίος μετέφερε την έδρα της εταιρείας στο Λονδίνο. Όμως ο μπαμπάς της Μαρέβα δεν είναι μόνο ένας μπιζνες-μαν αλλά ένας λάτρης της τέχνης και συγκεκριμένα της ζωγραφικής. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους συλλέκτες έργων τέχνης ενώ έχει και τη δική του γκαλερί. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο γιατί η Μαρέβα αγαπά τόσο πολύ τις τέχνες. Η μητέρα της είναι Ελληνίδα με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια.

MAREBA 1

Το διαζύγιο των γονιών της τη σημάδεψε για πάντα
Οι γονείς της έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που όμως δεν άντεξε στο χρόνο. Πήραν διαζύγιο κάτι που σημάδεψε βαθιά την Μαρέβα Μητσοτάκη. Η μητέρα της μάλιστα έκανε και άλλους γάμους και ένας εξ’ αυτών χάρισε στην Μαρέβα έναν αδελφό, ο οποίος σήμερα διαπρέπει στον τομέα των χρηματιστηριακών εργασιών.

upl56962586bc57f

Το πρώτο ραντεβού με τον Κυριάκο
Όλα…έγιναν στο Χάρβαρντ! Οι δύο νέοι σπούδαζαν στο διάσημο πανεπιστήμιο. Εκεί γνωρίστηκαν, εκεί ερωτεύτηκαν και μάλιστα ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, από την πρώτη ματιά. Η δυναμική Μαρέβα κέρδισε αμέσως τον Κυριάκο ο οποίος μεγάλωσε σε μια γυναικοκρατούμενη, πολύ δεμένη οικογένεια και μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο πως υποσυνείδητα διάλεξε για γυναίκα του μια φιγούρα τόσο ισχυρή.

marevamitsotaki5_530_530

 Αύγουστος 2013: Το ζευγάρι απαθανατίζεται στην Πάτμο μαζί με τα παιδιά του. Φουντώνουν οι φήμες
επανασύνδεσης)

mareva708

Η σύγκρουση με την Μαρίκα και οι καβγάδες μετά τον γάμο

Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν μια γυναίκα επίσης πολύ ισχυρή και δυναμική, όμως σαν παραδοσιακή Ελληνίδα έκανε πάντα ένα βήμα πίσω κάτι που δεν έκανε η Μαρέβα. Αυτό οδήγησε σε σύγκρουση τις δύο γυναίκες με την πρώτη να εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία της στον γιο της για την επιλογή του. Όμως «σα θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να΄χει η…πεθερά» και έτσι ο γάμος των δύο νέων γίνεται το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα. Η Μαρέβα εκείνη την ημέρα έλαμπε μέσα στο νυφικό της από τον οίκο Φαλιάκου.

895c714101f7e1d9a3a83c3238f48bb8_XL

Σύντομα έρχονται τα παιδιά, πρώτα η Σοφία, μετά ο Κώνσταντίνος και ύστερα η Δάφνη. Κανένα κορίτσι δεν παίρνει το όνομα της Μαρίκας κάτι που πίκρανε βαθιά την οικογένεια του Κυριάκου.

MAREVA3

Αρχίζουν οι καβγάδες, οι οποίο όσο κυλάνε τα χρόνια, γίνονται όλο και συχνότεροι. Η οικογένεια του Κυριάκου ανησυχεί για την επιρροή που έχει η Μαρέβα στον άντρα της. Οι καβγάδες συχνά περιλαμβάνουν φωνές, ακόμη και κατάρες που ξεπερνούν την αστική κουλτούρα των πρωταγωνιστών της ιστορίας. Λίγα χρόνια αργότερα, η Μαρέβα εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία όμως ποτέ δεν παύει να έχει επαφή με τον Κυριάκο.

MAREBA2

Η επανασύνδεση στην Πάτμο
Τα χρόνια περνάνε, οι δύο τους συνεχίζουν να προοδεύουν επαγγελματικά όμως δεν αποφασίζουν να χωρίσουν επίσημα. Αυτά που τους ενώνουν είναι τελικά πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν. Αποφασίζουν να κάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα παιδιά τους στην Πάτμο. Εκεί η σπίθα ξαναφουντώνει και το ζευγάρι αποφασιζει να είναι και πάλι μαζί. Σήμερα δηλώνουν πως διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους.

mareva2

Όλα δείχνουν ότι αυτή η ιστορία αγάπης…θα έχει happy end!

mareva

 

 

parapolitika

αφήστε ένα σχόλιο


4 − = τρία