Η «ΜΑΓΚΙΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: ΡΟΔΟΣ – Ο ΟΡΓΗ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ – ΠΛΗΡΩΣΑΝ 82 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 8 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

Μια παρέα Βρετανών τουριστών, που κάνει διακοπές στη Ρόδο, ήθελε να ξεδιψάσει, αλλά τελικά έφυγε με νεύρα από μαγαζί στην Παλιά Πόλη, όταν είδε τον λογαριασμό. Και αυτό γιατί κλήθηκαν να πληρώσουν 82 ευρώ για οχτώ αναψυκτικά

Ενώ είναι ακόμη «φρέσκο» το περιστατικό στη Μύκονο, όπου τουρίστες πλήρωσαν… χρυσά 6 καλαμαράκια, ένα ακόμη αντίστοιχο περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Βίκι Σκοτ, μέλος της παρέας των Βρετανών που είχε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία στη Ρόδο έκανε τη σχετική καταγγελία με ανάρτηση στον λογαριασμό στο Facebook.

«Κατακλέβουν τους τουρίστες»
Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα που κάθισε σε κατάστημα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, πλήρωσε 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μιλκσέικ χρεώθηκε 14 ευρώ. «Δεν πρέπει σε ανθρώπους σαν κι αυτόν να κατακλέβουν τους τουρίστες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, ενώ καλεί τους χρήστες του Facebook να διαδώσουν το post της προκειμένου να μην έχουν κι άλλοι την ίδια τύχη. Ηδη, η ανάρτησή της έχει αναδημοσιευθεί πάνω από 600 φορές ενώ έχει περισσότερα από 560 σχόλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο λογαριασμός που πλήρωσε παρέα Βρετανών τουριστών στη Ρόδο/ Φωτογραφία: Facebook

Για το συγκεκριμένο κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου έχουν γίνει δεκάδες αρνητικά σχόλια στο Tripadvisor, τόσο για τις τιμές, όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = πέντε