Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ: Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟ – ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν θα ασχοληθώ μαζί σου. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ, αν και σκόπιμα είσαι ανακόλουθος σε αυτά που δηλώνεις. Αν αφαιρέσω την λέξη: σκόπιμα, τότε τίθεται η λέξη: βλαξ και για βλάκας δεν δείχνεις.Πονηρός είσαι!!!

Σε απάντηση του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου

Βλέπω ότι έχεις σοβαρότατη πληροφόρηση από το”έγκυρο” μέσο της πόλης. Όπως επίσης με λύπη μου διαπιστώνω ότι υιοθετείς και την ευγένεια, την δεοντολογία και την φρασεολογία του.
Επομένως δεν χρειάζεσαι καμία απάντηση απο μένα.
Καλημέρα.
Υ.Γ. Ο μόνος λόγος που σου απαντώ είναι γιατί ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ λυπάμαι.
*****************************************************************
Αυθημερόν ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ.
ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ενα μεξικάνικο ρητό λέει: «Πάντας όρθιος. Ποτέ γονατιστός και με τον κώλο κάτω».
Αν από λύπη πρόκειται να κλάψεις, να σου στείλω ένα μεταξωτό Βρυξελιώτικο μαντίλι για να σκουπίσεις τα κροκοδείλια δάκρυά σου.
Ο φίλος μου, Αντρέας Μακρυγιαννάκης, (Πανεπιστημιακός δάσκαλος και ιατρός), εντός του Δημαρχείου της Γλυφάδας, σε διαφορετικούς χρόνους, μου χάρισε τρεις μαντινάδες:
«ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΛΩΝΩ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΩ».
«ΨΗΛΑ ΠΕΤΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝΕ».
«ΑΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ, ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΠΙΑΝΕΙ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ, ΠΟΝΟΥ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΒΓΑΝΕΙ».
ΔΕΝ λυπάμαι που σε βοήθησα να εκλεγείς δήμαρχος. Συνειδητά το έπραξα.
Ποτέ μου δεν σε εμπιστεύτηκα.
ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ, για να σπάζουν τα άλατα στον αυχένα σου.
Ηταν λάθος μου, που μαζί σου κάθισα και συμφάγαμε. Επίτηδες το έκανες για να με υποχρεώσεις να μην μιλάω. Σου εμπιστεύτηκα προσωπικά μου. Σου εμπιστεύτηκα … (ξέρεις εσύ) και όταν μου έδειξες συγκεκριμένο έγγραφο που καίει τον (…), το μάζεψες, αν και σου ζήτησα αντίγραφο.
Με άνθρωπο, που μαζί του ήπια ένα ποτήρι κρασί, ή μου πρόσφερε ένα τσιγάρο, ή ακόμη φωτιά για να ανάψω το τσιγάρο μου,ποτέ δεν τον πούλησα. Ποτέ δεν του είπα ψέματα. Ποτέ δεν του έκανα κακό. Εσύ,τρεις μήνες με δουλεύεις με το θέμα του Νεκροταφείου.
Με περιφρονείς κατάμουτρα με το γεγονός,που δεν μου απαντάς στα δίκαια και εύλογα αιτήματά μου τουλάχιστον εντός 30ημερών όπως είσαι υποχρεωμένος να τηρείς την προθεσμία βάση των άρθρων: 5§7 και 14§4 της αριθ.πρωτ. 16852/06-04-2011 Απόφασης του Υπουργού εσωτερικών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με θέμα: Πρότυπος κανονισμός λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου.
Εσύ, δια του κ. Παναγάκου, δολίως και σκοπίμως, την 11-11-2014 μου στέρησες το λόγο.Πως ο Κόκκορης είχε στη πόρτα της αιθούσης τον πανάθλιο πεινασμένο ψευτο-δημοσιογράφο για να ζητήσει και αυτός το λόγο, όπως και έκανε. Ακράδαντα πιστεύω ότι ήταν δικό σου έργο, αλλά δεν θα σου αποκαλύψω τον πληροφοριοδότη μου.
Σου θυμίζω, τι μου έλεγες προεκλογικά, ως προς τις ενέργειές μου κατά του Κόκκορη: «Εσύ δουλεύεις για μένα !!!».
Δεν θα ξεχάσω τον μπάτσο, που στην πρώτη σου ομιλία, με τραβούσε από το παντελόνι, λέγοντάς μου: «Αν δεν φύγεις σε 10΄,θα φύγεις αλλιώς». Και αυτό έργο δικό σου ήταν-ομολογημένο σε ανύποπτο χρόνο και τόπο.
Νεαρέ, δεν σε βοήθησα προεκλογικά επειδή είσαι ο γόης της Γλυφάδας για τις μωρόχαβλες γυναίκες, ή επειδή είσαι νεοδημοκράτης. Τα πολιτικά πρόσωπα και τα ΚΟΜΜΑΤΑ δεν τα έχω σε υπόληψη. Είναι ψεύτες και κλέφτες του δημόσιου χρήματος. Βλ. Πάγκαλο: «Μαζί τα φάγαμε». Βλ. 9.000 αυτόχειρες έλληνες. Βλ. 1000δες κλειστές επιχειρήσεις. Βλ. εξευτελιστικές συντάξεις και μισθούς. Βλ.Γιακουμάτο: 1,60 το ένα λίτρο γάλα.
Σε ψήφισα (με πολλούς σταυρούς μάλιστα)για να μην ξανά εκλεγεί ο Κόκκορης. Θυμάσαι εξ άλλου την επιστολή μου που σου έδωσα, όπου εκεί σε παραπέμπω για να ξανά διαβάσεις αυτά που σου έχω γράψει.
Μην νομίζεις ότι είμαι ψώνιο σαν αυτούς που σε κολακεύουν και είναι δίπλα σου για να αναδειχτούν από την αφάνεια και για να τα οικονομήσουν. ΨΩΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ για αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου, παρ΄ότι που είχα και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου – ατυχίες από άδικες και στημένες δόλιες δικαστικές διαδικασίες και αποφάσεις από πουλημένους δικαστές και εισαγγελείς. (όπως μου είπες και εσύ: «έχεις τα προαπαιτούμενα για να δηλώσεις Συμπαραστάτης του Δημότη και του Επιχειρηματία».Νεαρέ, αν ο νόμος προβλέπει προαπαιτούμενα,τότε να επιλέξεις ένα νεογέννητο για Συμπαραστάτη του Δημότη και …
Αλήθεια, γιατί δεν φέρνεις το θέμα αυτό στο Δ.Σ.; ; ;
Σε άκουσα να δηλώνεις, ότι υπάρχει χρόνος, αφού ο νόμος προβλέπει έξι μήνες.
Πρέπει να εξαντλήσεις το εξάμηνο ; ; ;
Εξάλλου, ένας έντιμος Συμπαραστάτης του Δημότη και του Επιχειρηματία, έργο θα προσφέρει στο Δήμο και θα σε αναδείξει περισσότερο στους Γλυφαδιώτες.
Γνωρίζεις ότι δεν είχα και δεν έχω πρόθεση να σε βλάψω. Να σε βοηθήσω θέλω, όσο κανένας άλλος.
Εξ αιτία σου έχω κόψει σχέσεις με φίλους που είχα μακρόχρονη στενή φιλία, επειδή σου συμπαραστέκομαι ΑΚΟΜΗ.
Σου θυμίζω την παροιμία: «το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Αν εσύ, στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου έχεις άλλα…,δεν φταίω εγώ που προσπαθώ να τα μαντέψω για να σιγουρευτώ ότι δεν θα με πουλήσεις, τουλάχιστον, ως προς το Νεκροταφείου.
Από την Πέμπτη 27-11-2014, βασανίζομαι με την σκέψη, αν θα πρέπει να σε αντιμετωπίσω όπως τον Κόκκορη. Όταν μου έστειλες το καταφρονητικό σου μήνυμα, με Εισαγγελέα μιλούσα για το θέμα του Νεκροταφείου. Είχα αποφασίσει να εφαρμοστεί ο νόμος άμεσα. Την Πέμπτη σου χαρίστηκα, εύχομαι να μην το μετανιώσω.
Αν την Πέμπτη ο νόμος εφαρμόζονταν, δεν θα είχες και την Αριστη εικόνα στην Πόλη. Το γεγονός ότι οι κ.κ. Ακρίβος,Αγγελάτος, Νικολάου, Νιτσόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Τσώλης κ.λπ. που σου γνώρισαν το μήνυμά μου, έπρεπε να έχεις ξεκαθαρίσει της θέση σου απέναντί μου,τουλάχιστον ως προς το νεκροταφείο. Εσύ όμως προτίμησες το σημερινό σου γραπτό και άψυχο – ξύλινο μήνυμα, όπως είναι όλα τα λαϊκίστικα μηνύματα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, περί εξόδων από τα μνημόνια και τέλος η φτώχεια.
Κάνω υπομονή, αλλά είσαι αγνώμων.Διαπιστώνω ότι έχεις μεσάνυχτα από Διοίκηση. Αυτό θα σου στοιχίσει. Αν ο Κόκκορης δεν είχε δικαστικά προβλήματα εξ αιτίας μου, θα σε είχε «ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ».
Παρ΄ ολίγο, θα ξεχνούσα να σε ευχαριστήσω, για την συνομιλία σου με τον δικηγόρο, Πάνο Δουφεξή. (καημένε Γιώργο, νομίζεις ότι με δουλεύεις ; ;; ).
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν θα ασχοληθώ μαζί σου. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ, αν και σκόπιμα είσαι ανακόλουθος σε αυτά που δηλώνεις. Αν αφαιρέσω την λέξη: σκόπιμα, τότε τίθεται η λέξη: βλαξ και για βλάκας δεν δείχνεις.Πονηρός είσαι!!!
[Η λέξη ψεύτης, είναι εξύβριση. Αν και δια νόμου, το αδίκημα περί περιύβριση της Αρχής καταργήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων, όπως προ ετών μου δήλωσαν: ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Κάππος, και ο τέως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημ. Λινός, όταν στα αντίστοιχα γραφεία τους συνάντησα προκειμένου να αμυνθούν κατά του Παξινού, όταν δημόσια τους αποκάλεσε: «οι δικαστές τα παίρνουν» ].
Με τον Δήμαρχο της Γλυφάδας, θα κονταροχτυπηθώ για το καλό της Πόλης και των Δημοτών. Γι΄αυτό, απέναντί μου,ξεκαθάρισε την σχέση: δημάρχου- δημότη και για τους πολλούς, ενεργού δημότη.
Ως προς τους εθελοντές, που έχουν καταλάβει θέσεις σε γραφεία του Δημαρχείου, σου λέγω για μία ακόμη φορά,ΠΡΟΣΕΧΕ. Δεν επιτρέπεται να λαμβάνουν γνώση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μη υπάλληλοι.
Στο γραφείο τύπου, ποιος λαμβάνει ταe-mail ;;; Με τον άνθρωπο αυτόν, δεν έχω να μοιράσω απολύτως τίποτε, πλην όμως, σε ενημερώνω,ότι κάποιος σου την έχει στημένη, γι΄αυτό ΠΡΟΣΕΧΕ! ! !
ΠΡΟΣΕΧΕ, διότι απ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω από επίσημες πηγές, στο φως της δημοσιότητας θαβγούνε οι οικονομικές ρεμούλες που έγιναν από Β.Μ. και …………, κατάτην εκδήλωση προς τιμή του Μ. Θεοδωράκη.
[ Μπορείς να μου πεις, γιατί οι φίλοι σου προσκεκλημένοι – Υπουργοί, βουλευτές και ο πάμπτωχος Βαρβιτσιώτης με τα 57ακίνητα – δεν κατέβαλαν 5 ευρώ για είσοδο, μιας και η εκδήλωση είχε κοινωνικό σκοπό; ;;]
Σε καλώ, για μία ακόμη φορά, άμεσα (έως την Πέμπτη 04-12-2014) να ξεκαθαρίσεις το θέμα του παράνομου νεκροταφείου.
Τέλος, ως προς το θέμα του προστίμου και της φορολογικής ενημερότητας, ξανά επαναλαμβάνω, ότι το ποσό αυτό των 103.500€, (το οποίο προκάλεσα δια του Ειδ.Γραμ. Επιθ. Περιβ. Ενέργειας, κ. Μωυσή Κουρουζίδη, με την αριθ.πρωτ.1762/19-06-2013 απόφαση), μετά των προσαυξήσεων, το καταβάλω ΑΜΕΣΑ στο Δήμο Γλυφάδας, αρκεί με απόφαση του Δ.Σ. να γίνει αποδεκτό και ταυτόχρονα να μου εκχωρηθεί το δικαίωμα να μπορώ να το διεκδικήσω απ΄όπου εγώ επιθυμώ.
Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά ακόμη,αρχικά σκέφθηκα να τα συντάξω και να τα στείλω στο e-mail σου, προβληματίστηκα όμως από το γεγονός ότι δεν έπρεπε να τα διαβάσει άλλος-άλλη. Πλην όμως, μετά το σημερινό σου μήνυμα, μου έδωσες τη λύση και γι΄αυτό σ΄ευχαριστώ.
Ως προς το μήνυμά σου,σκέφτηκα, αν σε περιφρονούσα, μπορεί να θύμωνες και γι΄αυτό αποφάσισα να γράψω,τα ολίγα, παραπάνω.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.Kαι να μην ξεχνάς την μαντινάδα:
” Kαλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικεύεις, για να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις! !! “
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλή εβδομάδα.
Πάντα θα είμαι στην διάθεση του Δήμου Γλυφάδας ως ταπεινός υπηρέτης για να προσφέρω αυτά που μπορώ και γνωρίζω πολύ καλά._
Σ.Σ. Την επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου την αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ και δημοσιεύθηκε στο F/B στις 6/12/2014
Αναδημοσίευση από το  notia-press

αφήστε ένα σχόλιο


8 − τέσσερα =