Η ΘΗΛΥΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ: ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ

Αγαπητέ Κυριάκο. Σε αυτή τη χώρα πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα … πιθανώς γιατί έχεις μαζέψει μέσα στη Νέα Δημοκρατία όλες τις αριστερές φλωράντζες που ντρέπονται γιατί είναι κομμούνια και θέλουν να παραστήσουν τους φιλελεύθερους. Το ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως το 65% του Ελληνικού τρελοκομείου εγκρίνει τη πολιτική Τσίπρα στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, σημαίνει πολλά πράγματα αλλά κυρίως το γεγονός πως εσείς εκεί μέσα είσαστε ανίκανοι να παράγετε πολιτική και υιοθετείτε την αριστερή ατζέντα καιροσκοπικά.

Σημαίνει επίσης πως ο Τσίπρας με την απειλή της στέρησης αδείας στα κανάλια έχει βάλει όλους τους καναλάρχες στο βρακί του και χτυπάνε ανηλεώς υπέρ του “προσφυγικού” κάνοντας πλύση εγκεφάλου στο κόσμο, αποκρύπτοντας επιμελώς τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα. Σημαίνει πως οι καραγκιόζηδες που μας κυβερνάνε ξέρουν πως δεν θα ξαναβγούν και ταΐζουν σανό τους Έλληνες, προσλαμβάνουν αφειδώς και σκοπεύουν να Ελληνοποιήσουν τον Ισλαμικό συρφετό για να τους ψηφίζει για πάντα.

Σημαίνει επίσης πως καίτοι σας πληρώνουμε εμείς ως Έλληνες πολιτικούς για να προάγεται το δικό μας καλό και να περιφρουρείτε τα συμφέροντα μας εσείς μας εκθέτεται σε πολλαπλούς κινδύνους που αφορούν στην υγεία, στη ζωή, στη περιουσία και στη δημόσια ασφάλεια μας και φροντίζετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το συμφέρον των Ισλαμιστών εισβολέων και εποικιστών. Σημαίνει πως αντί να είσαστε σοβαροί και μετρημένοι για να μας προφυλάξετε, εσείς παριστάνεται τους συναισθηματικούς, ανθρωπιστές.

Για να μη σε κουράζω ως “φασίστρια” που είμαι, σου λέω πως η Εθνική ασφάλεια, η υγεία και η Εθνική κυριαρχία δεν επιδέχονται συναισθηματισμούς παρά μόνο πατριώτες πολιτικούς. Ξέρω πως οι έννοιες είναι δύσκολες για σένα αλλά να δεις πόσο δύσκολο θα είναι για εμάς να σε ψηφίσουμε στις εκλογές.

Υ.Γ Πότε είπαμε πως ήταν η τελευταία φορά που ενδιαφέρθηκες να επισκεφτείς άστεγους και να ρωτήσεις πως περνάνε, αν κρυώνουν, αν τους είδε γιατρός και τι τρώνε;

Φιλάκια πολλά
Χριστίνα

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 7