
Όσες δεν αντέχουν την αλήθεια και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το ξεγύμνωμα που τους κάνουμε μας κατηγορούν και καταφεύγουν για στήριξη στις μαϊμούδες, όταν κι από αυτές δεν βλέπουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, μας διαγράφουν από φίλους στο facebook.
Τι να πει κανείς για γνωστή ανοργασμική μεγαλοκοπέλα που φτάνει σε κορύφωση οργασμού ανάλογα με τα like που της κάνουν???
Λέγεται ότι για τις φιέστες που κατά καιρούς οργανώνει στο όνομα της φιλανθρωπίας στο γνωστό…. παραμάγαζο για να εισπράξει ακόμα περισσότερα Like, με στόχο την προσωπική της προβολή για τις δημοτικές εκλογές και την είσοδο της στον δήμο Γλυφάδας, τελευταία τρώει πόρτα από γνωστούς και φίλους που περίμενε να την στηρίξουν, χωρίς να αναλογιστεί ότι της γυρνάνε την πλάτη από δική της και μόνο υπαιτιότητα κι από εκδήλωση σε εκδήλωση όλο και λιγότεροι την ακολουθούν, έτσι που στο τέλος θα μείνει με το π@π@ρ -άτσι μαϊμού εκδότη να αυτοφωτογραφίζονται, αγκαλιά μαζί.
αφήστε ένα σχόλιο