Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ

Σεισμό πολλών Ρίχτερ προκαλούν στη high society της Αθήνας οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία για το κύκλωμα πορνείας που οργάνωνε ομαδικά όργια, στα οποία έρρεαν η κόκα και το χρήμα.

Η εντυπωσιακή 34χρονη «καίει» πολλούς, καθώς αναφέρει διευθύνσεις και ονόματα αντρών και γυναικών (με ιδιαίτερα βίτσια) που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα κομμάτια του παζλ που έχουν συνθέσει οι αστυνομικοί τους οδηγούν σε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτά διοργάνωναν τα πάρτι οργίων σε βίλες πλουσίων στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής, σε ξενοδοχεία στις καλές συνοικίες της Αθήνας αλλά και σε σαλέ στην Αράχοβα και στο Πήλιο!

Οσοι πελάτες από τα μεγάλα σαλόνια συμμετείχαν στις ομαδικές συνευρέσεις με call girls πολυτελείας, στις ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, στους εικονικούς βιασμούς και στα σαδομαζοχιστικά όργια δεν δίσταζαν να εκπορνεύουν ακόμη και τις συζύγους τους. Πολύ συχνά όμως χωρίς να το γνωρίζουν έβγαζαν τα σεξουαλικά απωθημένα τους… on camera!

Η 34χρονη «Μαρία» την οποία, όπως η ίδια καταγγέλει, είχε βγάλει στο κλαρί ο 46χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της και την ανάγκαζε να εκδίδεται στα ολονύχτια πάρτι με τα αρρωστημένα σεξουαλικά βίτσια απειλώντας την ότι θα της έπαιρνε την επιμέλεια των δύο παιδιών της, έχει αναφέρει στην κατάθεσή της άλλα δύο άτομα που φέρεται ότι είναι συνεργοί του συζύγου της. Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούνται από τις Αρχές, όπως και μια παλιά μαστροπός με μεγάλες γνωριμίες στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια, η οποία μέχρι πρότινος διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε πολυτελές διαμέρισμα. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι παίζει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν μόνο σε «βαριά» πορτοφόλια της αθηναϊκής ελίτ.

Διευθύνσεις και τιμοκατάλογος

Επιπλέον οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τις διευθύνσεις δύο συγκεκριμένων ξενοδοχείων στα βόρεια και τα νότια προάστια, όπου διεξάγονταν τα ρωμαϊκού τύπου ομαδικά όργια, με εισιτήριο 300 και 500 ευρώ ανά άτομο μόνο για την είσοδο.

Η «ταρίφα» ανέβαινε ακόμη περισσότερο, αν οι πελάτες αποφάσιζαν να συμμετάσχουν ενεργά και δεν έμεναν απλώς στην παρακολούθηση ή τη χρήση ουσιών. Στην κατάθεσή της η 34χρονη που έχει σπουδάσει marketing σε ιδιωτικό κολέγιο αναφέρθηκε και στον τιμοκατάλογο του κυκλώματος.

«Μετά το πέρας της συνεύρεσης στο δωμάτιο ήλθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα, η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα οικονομικό αντάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από το σύζυγό μου, στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα», αναφέρει η 34χρονη.

Με τον σύζυγο

Η «Μαρία» αναφέρεται και σε ένα άλλο «εορταστικό τραπέζι»: «Στην έπαυλη του ζεύγους … γνώρισα την … με τον άντρα της, των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζω αν ήταν αληθινά ή όχι. Απ’ όσο γνωρίζω η… είναι ιδιοκτήτρια του ανωτέρω ξενοδοχείου. Η γυναίκα αυτή κανόνισε με τον σύζυγό μου ερωτικό ραντεβού με οικονομικό αντάλλαγμα στο ξενοδοχείο, για το οποίο με ειδοποίησε τηλεφωνικά εξηγώντας μου ότι τα χρήματα τα οποία θα έπαιρνα για κάθε ερωτικό ραντεβού θα κυμαίνονταν από 200 έως 300 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τον πελάτη από τα οποία η ίδια θα έπαιρνε το ποσό των 100 ευρώ.

Ο σύζυγός με εξανάγκασε διά της βίας, χτυπώντας και απειλώντας με ότι θα πει στην οικογένειά μου πως εκδίδομαι, να πάω στο ραντεβού, το οποίο έγινε στο ξενοδοχείο, ολοκληρώθηκε και έλαβα ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, εκ των οποίων τα 100 τα έδωσα στη… ως δική της προμήθεια για τη μεσολάβηση, αφού το ραντεβού είχε κανονιστεί μέσω εκείνης».

Για τη συνεύρεση με τους Άραβες, οι οποίοι ήθελαν μόνο συντροφιά, η 34χρονη κατέθεσε: «Για το ραντεβού αυτό έλαβα αντίτιμο το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, από τα οποία έδωσα 500 ευρώ στην… και τα υπόλοιπα στον σύζυγό μου επιστρέφοντας σπίτι».

Κριτικές από πελάτες

Στις… επιδόσεις της «Μαρίας» αναφέρονται σε φόρουμ για call girls ανδρες που συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 34χρονη. Λίγο πολύ όλοι περιγράφουν τις καυτές υπηρεσίες που τους παρείχε η γυναίκα, σχολιάζοντας κυρίως τα δυνατά σημεία της. Σε αυτά κατατάσσουν μεταξύ άλλων, την προθυμία της και τις ικανότητές της στην… πεολειχία!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάποιοι, την επέλεξαν γι αυτές ακριβώς τις ικανότητες, καθώς η φήμη της είχε εξαπλωθεί. «Ανέλαβε πρωτοβουλία τάχιστα και ξεδίπλωσε το δυνατό της όπλο. Η γλώσσα της μάλλον είναι μαγική. Το κορίτσι διαθέτει απίστευτη τεχνική«» γράφει ένας 34χρονος πελάτης, ενώ άλλος συμπληρώνει: «Τέτοιος φόρος τιμής και τόσος σεβασμός δεν έχουν αποδοθεί ποτέ στο μόριό μου».

Σύμφωνα με τους πελάτες, ήταν ιδιαίτερα δεκτική σε απαιτήσεις, ερωτική και δραστήρια καθ’ όλη τη διάρκεια των ραντεβού και για κάποιους «άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

Σε ροζ βίντεο γνωστοί Αθηναίοι εν αγνοία τους

Οπως αποκαλύπτει στην κατάθεσή της η «Μαρία» γνωστοί Αθηναίοι πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους σε ροζ βίντεο!Σύμφωνα με την ίδια, σε δύο ξενοδοχεία λειτουργούσαν κρυφές κάμερες που τραβούσαν όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που συμμετείχαν σε όργια για να ικανοποιήσουν τις πλέον απόκρυφες και αρρωστημένες ορέξεις τους!

Διαδίκτυο

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει προκύψει εάν το αποκαλυπτικό υλικό του βίντεο χρησιμοποιούνταν στη συνέχεια για εκβιασμούς ή αν διακινήθηκαν βίντεο επί πληρωμή στο διαδίκτυο. «Ενδεχόμενα σε ατές τις διευθύνσεις υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό συνευρέσεων, καθώς μια φορά είχα δει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόμουν να κάνω σεξ με έναν πελάτη κατά τη διάρκεια ερωτικού ραντεβού. Ο συγκεκριμένος πελάτης με είχε τραβήξει βίντεο κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού ενώ από τότε ο σύζυγός μου κάθε φορά που αρνιόμουν να κάνω αυτό που μου έλεγε, με απειλούσε ότι θα δείξει το συγκεκριμένο βίντεο στην οικογένειά μου» αναφέρει η 34χρονη.

αφήστε ένα σχόλιο


5 + = επτά