Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΟΥΧΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΒΑΡΗ

Κύριε Δίβαρη κατά όσο με αφορά θα σας πω ότι μέσα από την προσωπική επιστολή (δελτίο τύπου) που μοιράσατε στα ΜΜΕ διακρίνω μια έμμεση απειλή, έναν εκφοβισμό σε όποιον τολμήσει να σας κάνει πολιτική κριτική. Φαίνεται πως από πολύ νωρίς χάσατε την ψυχραιμία σας και και μας συστήνεται να σας “χαϊδεύουμε” πολιτικά γιατί αλλιώς θα μας φάει η μαρμάγκα.

Κύριε Δίβαρη προσωπική μου άποψη είναι ότι όλοι οι πολιτικάντηδες που δεν αντέχουν την πολιτική κριτική καταφεύγουν στην ρητορεία της προστασίας του νόμου για την δήθεν προσβολή της προσωπικότητας τους. Μέσα από το μήνυμα του αναγνώστη Β.Α το οποίο δημοσίευσα στην ιστοσελίδα μου και το οποίο διάβασα προσεκτικά πριν το αναρτήσω δεν εντόπισα υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που να διασύρουν την τιμή και την υπόληψη σας.

Συνεπώς η απαντητική επιστολή σας είναι μια έμμεση προειδοποίηση,  ένα μήνυμα φοβέρας.

Κύριε Δίβαρη τέτοιου είδους εκφοβισμούς τους ζήσαμε έντονα τα τρία τελευταία χρόνια και προσωπικά εμένα με αφήνουν αδιάφορο.

Η προειδοποιητική επιστολή σας συνιστά καταφανώς προληπτική λογοκρισία, εξάλλου όλοι οι πολιτικάντηδες παρουσιάζονται θιγμένοι, κι αυτό, όχι γιατί οι ίδιοι εκτίθενται στους πολίτες με όσα λένε και κάνουν, αλλά γιατί τάχα μου τους “εκθέτουν”  οι αποκαλύψεις…

Εδώ είμαστε για να τα λέμε.

Φιλικά

Γιάννης Καραχάλιος

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 × = είκοσι επτά